Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Λαμία: Πέθανε και έμεινε νεκρή στο σπίτι της για 3 εβδομάδες

Λαμία: Πέθανε και έμεινε νεκρή στο σπίτι της για 3 εβδομάδες

Η άτυχη γυναίκα πέθανε στο σπίτι που έμενε μόνη στη Λαμία. Η τραγική ιστορία αποκαλύφθηκε, όταν γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία…

Οι φόβοι γειτόνων της, στη Λαμία επιβεβαιώθηκαν όταν αστυνομικοί που κλήθηκαν μπήκαν στο σπίτι της ιδιοκτήτριας και την βρήκαν νεκρή. Η γυναίκα πέθανε μόνη και αβοήθητη. Παρέμεινε νεκρή για τουλάχιστον 3 εβδομάδες, χωρίς κανένας από τους συγγενείς της, να την αναζητεί. Η σορός της βρέθηκε σε κατάστημα προχωρημένης σήψης, με τα πρώτα στοιχεία να οδηγούν σε θάνατο από παθολογικά αίτια.

Μια γυναίκα 92 ετών, βρέθηκε νεκρή σε κατάσταση αποσύνθεσης μέσα στο σπίτι που έμενε στο κέντρο της Λαμίας κοντά στο Ταχυδρομείο, νωρίς το βράδυ του Σαββάτου 2 Σεπτεμβρίου του 2023.

Η άτυχη γυναίκα είχε πολλές μέρες να δώσει σημεία ζωής, η έντονη δυσοσμία ωστόσο που αναδυόταν από το σπίτι της, θορύβησε τους περίοικους που ειδοποίησαν την αστυνομία.

Πράγματι η κατάσταση που βρέθηκε το άψυχο σώμα της ηλικιωμένης πρόδιδε ότι το μοιραίο είχε συμβεί πολλές ημέρες πριν, ενώ κανείς δεν είχε μιλήσει μαζί της για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, από το ΑΤ Λαμίας που ανέλαβε την προανάκριση, αποκλείστηκε το ενδεχόμενο τέλεσης εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λαμίας.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις