Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Λαμία: Προφυλακιστέος για τις μαχαιριές στην 25χρονη Μαρία – Ένταση από συγγενείς της – video

Λαμία: Προφυλακιστέος για τις μαχαιριές στην 25χρονη Μαρία – Ένταση από συγγενείς της – video

Το δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού πήρε ο 38χρονος μετά την απολογία του. Παραμένει στην εντατική η άτυχη κοπέλα…

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 38χρονος που την περασμένη Δευτέρα επιχείρησε να δολοφονήσει την 25χρονη Μαρία μέσα στο σπίτι της αδερφής του και μπροστά στα έντρομα μάτια των δύο μικρών ανηψιών του.

Μετά από την απολογία του που κράτησε τρεις ώρες, Εισαγγελέας και Ανακρίτρια αποφάσισαν τον εγκλεισμό του στον Κορυδαλλό και την παρακολούθησή του μέχρι την τακτική δικάσιμο.

Συγγενείς της Μαρίας ήρθαν στο δικαστήριο, ενώ ο 38χρονος βρισκόταν έξω από το γραφείο του ανακριτή και εξαγριωμένοι τον αναζητούσαν για να του επιτεθούν. Οι αστυνομικοί που συνοδεύουν τον δράστη, τους ηρέμησαν και τους απομάκρυναν από το κτίριο.

Ο κατηγορούμενος στα δικαστήρια

Συγκλονίζει το ρεπορτάζ για το πως έγινε το άγριο μαχαίρωμα μέσα στην κουζίνα. Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να είπε η αδελφή του δράστη το κακό έγινε την ώρα που ετοιμάζονταν να φύγουν από το σπίτι και να πάνε τη μικρή στα Αγγλικά. Η Μαρία πήγε στην κουζίνα για να πάρει τα τσιγάρα και το κινητό της.

Ο 38χρονος την ακολούθησε. Άρπαξε ένα μεγάλο μαχαίρι ψωμιού και άρχισε να την καρφώνει. Η αδελφή του δράστη που άκουσε τη Μαρία να φωνάζει έτρεξε αμέσως. Μπήκε στη μέση και άρχισε μαζί με τη Μαρία να παλεύουν με τον 38χρονο. Η 25χρονη, παρόλο που είχε δεχθεί μαχαιριές και ήταν γεμάτη αίματα, κατάφερε να του αρπάξει το μαχαίρι από τα χέρια και να το πετάξει.

Ο δράστης τότε την άρπαξε από το λαιμό. Η αδελφή του τον απώθησε και αγκάλιασε την Μαρία για να την προστατέψει. Ο 38χρονος σε κατάσταση αμόκ άρπαξε ένα δεύτερο μικρότερο μαχαίρι και το κάρφωσε στα πλευρά της 25χρονης, ενώ απειλούσε να σφάξει και την αδελφή του. Μετά κάθισε στον καναπέ σαν να μην συνέβη τίποτα και παρέμεινε εκεί μέχρι που έφτασαν οι αστυνομικοί.

Η υγεία της 25χρονης Μαρίας πάει καλύτερα και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να βγει από την Εντατική του ΓΝ Λαμίας, ωστόσο έχει ακόμα μακρύ και δύσκολο δρόμο μπροστά της.

Πηγή: lamiareport.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις