Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Λαμία: Σε ψυχιατρική κλινική η νοσηλεύτρια – αρνήτρια που έτρεχε γυμνή στο νοσοκομείο

Λαμία: Σε ψυχιατρική κλινική η νοσηλεύτρια – αρνήτρια που έτρεχε γυμνή στο νοσοκομείο
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΙΝΤΙΜΕ

Η 52χρονη που είναι θετική στον κορoνοϊό, «σήκωσε στο πόδι» όλη την κλινική covid του νοσοκομείου Λαμίας, το βράδυ της Κυριακής. 

Σύμφωνα με το LamiaReport, η 52χρονη νοσηλεύτρια μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική κλινική στο νοσοκομειο του Βόλου, το απόγευμα της Δευτέρας. Η γυναίκα εξετάστηκε από Ψυχίατρο μετά από Εισαγγελική παραγγελία για τα όσα προηγήθηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας στην κλινική covid του νοσοκομείου Λαμίας.

Η 52χρονη που νοσηλευόταν στο Πέτρινο κτίριο από τις αρχές Νοεμβρίου, σε κατάσταση αμόκ, φέρεται να επιτέθηκε σε γιατρό και νοσηλευτές.

Η ίδια βγήκε γυμνή στο διάδρομο, ενώ το προσωπικό που ήταν βάρδια, αναγκάστηκε να κλειδωθεί στα γραφεία του και να πάρει την αστυνομία. Οι φωνές και οι απειλές της ακουγόντουσαν σε όλο το κτίριο κρατώντας στα χέρια το ευαγγέλιο και ένα σταυρό.

Μετά από πολύωρη προσπάθεια, γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα, ο Διοικητής του Νοσοκομείου, Ανδρέας Κολοκυθάς μαζί με τον Διοικητή του Α.Τ. Λαμίας, μια ακόμη αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. και υγειονομικό προσωπικό κατάφεραν να την ηρεμήσουν και να την πείσουν να επιστρέψει στο δωμάτιό της.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις