Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Λαμία: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας μετά τον θάνατο 49χρονου – Η μοιραία έξοδος και το χτύπημα στο κεφάλι!

Λαμία: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας μετά τον θάνατο 49χρονου – Η μοιραία έξοδος και το χτύπημα στο κεφάλι!

Έδωσε άνιση μάχη για τέσσερις ημέρες στην εντατική, αλλά δυστυχώς το απόγευμα της Κυριακής άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς του ανθρώπους, που μέχρι την τελευταία στιγμή ήλπιζαν σε ένα θαύμα…

Ατύχημα ή εγκληματική ενέργεια; Αυτό είναι το ερώτημα στο οποίο πρέπει να δοθεί απάντηση, από την έρευνα που θα κάνουν οι Αρχές. Μάλιστα για την υπόθεση έκανε παρέμβαση και ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας Χάρης Λακαφώσης, ο οποίος έδωσε εντολή να διερευνηθούν σε βάθος όλα τα ενδεχόμενα.

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε από διερχόμενο οδηγό, τα ξημερώματα της Πέμπτης (2/8) πεσμένος στο δρόμο, κοντά στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας στη Λαμία, με σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι. Αρχικά η αστυνομία έκανε λόγο για τραγικό ατύχημα, αποκλείοντας την εγκληματική ενέργεια, υποστηρίζοντας ότι ο 49χρονος, ο οποίος ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, έπεσε μόνος του και χτύπησε πολύ άσχημα στο κεφάλι.

Οι συγγενείς όμως από την πλευρά τους υποστηρίζουν ότι είναι πολύ δύσκολο να προκληθεί ένα τόσο σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι από μια απλή πτώση. Μάλιστα τονίζουν ότι υπάρχουν και κάποια στοιχεία που πρέπει να διερευνηθούν, όπως γιατί δεν βρέθηκαν επάνω του χρήματα, καθώς επίσης και ποιες ήταν οι τελευταίες κινήσεις που έγιναν στο λογαριασμό του.

Ο αδόκητος χαμός του 49χρονου έχει σοκάρει όχι μόνο τους συγγενείς, συναδέλφους και φίλους, αλλά και ολόκληρη την τοπική κοινωνία της Λαμίας, αφού ο Β.Γ. ήταν πολύ γνωστός, αγαπητός και φιλήσυχος άνθρωπος, χωρίς να έχει προσωπικές ή άλλες διαφορές με κανέναν.

Πηγή: lamiareport.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις