Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Λαμία: Στη φυλακή 29χρονος ληστής – «Μου έβαλε το μαχαίρι στον λαιμό και ζήτησε τα λεφτά»

Λαμία: Στη φυλακή 29χρονος ληστής – «Μου έβαλε το μαχαίρι στον λαιμό και ζήτησε τα λεφτά»
Intime Αρχείο

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της δικαιοσύνης σε 29χρονο υπήκοο Αλβανίας. Ο νεαρός άνδρας καταδικάστηκε για μία ληστεία και μία απόπειρα ληστείας σε μίνι μάρκετ στον Ορχομενό τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο του 2022.

Το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Λαμίας έκρινε ένοχο τον 29χρονο άνδρα και του επέβαλε ποινή κάθειρξης 5 ετών και 6 μηνών χωρίς αναστέλλουσα ισχύ στην έφεση.

Έτσι ο νεαρός υπήκοος Αλβανίας θα επιστρέψει στη φυλακή όπου βρίσκεται από τον περασμένο Ιανουάριο όταν και συνελήφθη από αστυνομικούς του ΑΤ Ορχομενού.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του LamiaReport.gr, στις 26 Φεβρουαρίου 2022, με μάσκα και γάντια, εισέβαλε σε μίνι μάρκετ και με την απειλή μαχαιριού απείλησε μία 60χρονη υπάλληλο να του δώσει τα λεφτά του ταμείου.

Περίπου έναν μήνα αργότερα, στις 30 Μαρτίου 2022, προσπάθησε και πάλι να ληστέψει το ίδιο μαγαζί. Τότε έβαλε το μαχαίρι στον λαιμό μίας άλλης υπαλλήλου, η αντίδραση της οποίας, όμως, τον ανάγκασε να το βάλει στα πόδια.

«Έρχεται η εικόνα του μαχαιριού στον λαιμό μου συνέχεια και δεν μπορώ να ησυχάσω», είπε στο δικαστήριο η μάρτυρας, που όπως και η άλλη γυναίκα, φοβούνται πλέον να μείνουν μόνες στο κατάστημα!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις