Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Λαμία: Στη φυλακή ο 43χρονος που επιτέθηκε σε αστυνομικούς της ΔΙΑΣ

Λαμία: Στη φυλακή ο 43χρονος που επιτέθηκε σε αστυνομικούς της ΔΙΑΣ

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε το μεσημέρι της Παρασκευής (10.11.23) ο 43χρονος άνδρας που επιτέθηκε σε αστυνομικούς της ΔΙΑΣ στη Λαμία, κατά τη διάρκεια ελέγχου για κλοπή που είχε διαπράξει ένα 6χρονο παιδί.

Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας τον έκρινε τον άνδρα ένοχο για τις πράξεις βίας κατά υπαλλήλων, καθώς και για την παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου, ενώ στην πρώτη κατηγορία συγχωνεύτηκαν και οι πράξεις της εξύβρισης και της απειλής κατά συρροή.

Η Απόφαση ήταν εννέα μήνες ποινή φυλάκισης χωρίς η έφεσή του να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα, καθώς εκκρεμούσαν σε βάρος του αρκετές ακόμη ποινές από προηγούμενες παραβάσεις για τις οποίες είχε πάρει 3ετη αναστολή.

Το συγκεκριμένο επεισόδιο είχε διαδραματιστεί το πρωινό της Τετάρτης (8.11.23) στο κέντρο της Λαμίας, στην πλατεία Πάρκου. Οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ ειδοποιήθηκαν ότι μικρό παιδί Ρομά είχε κλέψει αξεσουάρ από κατάστημα, το οποίο το φορούσε ο 43χρονος.

Η επεισοδιακή σύλληψή του: 

Στον έλεγχο που επιχειρήθηκε ο 43χρονος εξύβρισε τους αστυνομικούς και στη συνέχεια αντιστάθηκε στη σύλληψη, ενώ προσπάθησε να τους χτυπήσει.

Πηγή: lamiareport.gr 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις