Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Λαμία: Στο εδώλιο η μητέρα που ξυλοκόπησε άγρια τον 6χρονο γιο της

Λαμία: Στο εδώλιο η μητέρα που ξυλοκόπησε άγρια τον 6χρονο γιο της
ΑΠΕ ΜΠΕ Αρχείο

Συγκλονίζει τη Λαμία η υπόθεση του βάναυσου ξυλοδαρμού ενός 6χρονου  αγοριού. Δράστης είναι η ίδια η μητέρα του παιδιού.

Τη Δευτέρα (07.06.2021) η 33χρονη κάθισε στο εδώλιο του αυτόφωρου δικαστηρίου στη Λαμία, ωστόσο η δίκη της αναβλήθηκε για τις 22 Ιουνίου 2021.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, το δικαστήριο αποφάσισε την αναβολή της υπόθεσης έως ότου έχει στη διάθεση του κάποια στοιχεία και συγκεκριμένα:

Πλήρη παιδιατρικό έλεγχο και παιδοψυχιατρική έκθεση, καθώς και την κατάθεση του πατέρα ο οποίος βρίσκεται κοντά στον 6χρονο, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται – εκτός κινδύνου – στο Νοσοκομείο Παίδων της Αθήνας.

Click4more: Άγριος ξυλοδαρμός 6χρονου στη Λαμία από τη μητέρα του: Δεν ήταν η πρώτη φορά καταγγέλλουν περίοικοι – Πώς σώθηκε

Παράλληλα το δικαστήριο έθεσε τον περιοριστικό όρο «προς το συμφέρον του παιδιού», όπως τονίστηκε, ο 6χρονος να φιλοξενηθεί προσωρινά μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Στο δικαστήριο παραβρέθηκαν, επίσης, ως μάρτυρες η γιαγιά του παιδιού και ο θείος και αδερφός του πατέρα του.

Λαμία: Το έσωσε η 13χρονη ξαδέρφη του

Με αφορμή έναν τσακωμό του 6χρονου με τη μικρότερη αδελφή του, η 33χρονη μητέρα άρχισε να χτυπάει το αγοράκι με πρωτοφανή αγριότητα!

Τα ουρλιαχτά του 6χρονου τα άκουσε όλη η γειτονιά, ενώ η 13χρονη ξαδέρφη του μπόρεσε να πάρει τον μικρό από τα χέρια της μητέρας που βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από τους γείτονες, οι οποίοι κάλεσαν και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε το αγοράκι για να το μεταφέρει στα επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα.

Όπως έγινε γνωστό, δεν ήταν η πρώτη φορά που η 33χρονη μητέρα έδερνε το αγοράκι της.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις