Σάββατο, 20 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Λαμία: Τέντα πολυκατοικίας που άρπαξε φωτιά έπεσε σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο και του προκάλεσε ζημιές

Λαμία: Τέντα πολυκατοικίας που άρπαξε φωτιά έπεσε σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο και του προκάλεσε ζημιές

Αναστάτωση σε γειτονιά, στη Λαμία, από φωτιά που εκδηλώθηκε σε τέντα πολυκατοικίας. Έκλεισε ο δρόμος για να περάσουν τα πυροσβεστικά οχήματα, που ειδοποιήθηκαν.

Ο ένοικος σπιτιού στη Λαμία, δεν κατάφερε να σβήσει τη φωτιά στην τέντα του διαμερίσματός του, με αποτέλεσμα οι φλόγες να προκαλέσουν αναστάτωση σε μια ολόκληρη γειτονιά. Κάποιοι έτρεξαν με κουβάδες μέχρι να φτάσει η πυροσβεστική που ειδοποιήθηκε και έφτασε στο σημείο ταχύτατα. Δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί, παρά μόνο υλικές ζημιές.

Η πυροσβεστική στη Λαμία ειδοποιήθηκε γύρω στις 15:30. Μία τέντα στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας, στην οδό Πατρόκλου στο ύψος με την οδό Διάκου, τυλίχτηκε στις φλόγες πέφτοντας πάνω σε αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο από κάτω με κουκούλα προστασίας.

Η κουκούλα άρπαξε, με τη φωτιά να προκαλεί ζημιές στο όχημα, μέχρι να φτάσουν τα πυροσβεστικά οχήματα και να ξεκινήσουν την κατάσβεση. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το κακό ξεκίνησε από γλάστρα του 3ου ορόφου, η οποία από άγνωστη αιτία άρπαξε φωτιά πέφτοντας εν συνεχεία στην τέντα.

Υπήρξε μια μικρή αναστάτωση από τους ενοίκους των γύρω διαμερισμάτων, ενώ για λίγο χρειάστηκε να κλείσει ο δρόμος από την αστυνομία προκειμένου να εξυπηρετηθεί η πρόσβαση των πυροσβεστικών οχημάτων.

Από τα όσα έγιναν δεν σημειώθηκε τραυματισμός, με την έρευνα για τα αίτια πρόκλησης της φωτιάς στην τέντα, να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις