Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Λαμία: Τον έσωσε το κράνος – Σκοτώθηκε ο σκύλος που πετάχτηκε στη μηχανή του [pics]

Λαμία: Τον έσωσε το κράνος – Σκοτώθηκε ο σκύλος που πετάχτηκε στη μηχανή του [pics]

Ο αδέσποτος σκύλος πετάχτηκε στο δρόμο και το τροχαίο ήταν αναπόφευκτο. Όλα έγιναν στη λεωφόρο Καλυβίων στη Λαμία…

Ένα ακόμη τροχαίο σε δικυκλιστή προκάλεσε αδέσποτο στη Λαμία και συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Καλυβίων έξω από την ΠΑΒΥΠ. Ήταν 10 λεπτά πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης (5/9), όταν ένας γνωστός Λαμιώτης επιχειρηματίας, επέστρεφε στο σπίτι του στο Σταυρό με τη μηχανή του.

Στη λεωφόρο Καλυβίων, λίγο πιο κάτω από την πύλη της ΠΑΒΥΠ, ένα μεγάλο σκυλί πετάχτηκε στις ρόδες της μηχανής και το ατύχημα ήταν αναπόφευκτο. Ο οδηγός της μηχανής που είναι πολύ έμπειρος αναβάτης, πετάχτηκε αρκετά μέτρα από το σημείο, ενώ ακόμη πιο μακριά βρέθηκε η μηχανή του.

Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά επειδή φορούσε κράνος, ωστόσο διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Λαμίας. Το άτυχο ζώο που προκάλεσε το τροχαίο σκοτώθηκε επί τόπου.

Η κυκλοφορία διεκόπη στο ρεύμα προς Σταυρό, μέχρι να απομακρυνθεί με ασφάλεια ο οδηγός και η μηχανή από το οδόστρωμα.

Τραυματισμός γυναίκας με μηχανή στην Εύβοια

Το ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Στη διασταύρωση των οδών Παπανδρέου και Ανθέων στη Χαλκίδα όπου γίνονται έργα. Η 33χρονη οδηγούσε τη μοτοσυκλέτα της όταν για άγνωστο λόγο έπεσε πάνω σε σιδερένια βέργα που στήριζε πλέγμα.

Η κοπέλα τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε αρχικά με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Χαλκίδας. Στη συνέχεια όμως και λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης της διεκομίσθει σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Πηγή: tvstar.gr, lamiareport.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις