Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Λαμία: Τον πήρε η κατηφόρα – Η εξήγηση του οδηγού αμέσως μετά το ατύχημα [pic, vid]

ΦΩΤΟ από lamiareport.gr
ΦΩΤΟ από lamiareport.gr

Ο λόγος για έναν 78χρονο οδηγό που στις 08:30 το πρωί σκόρπισε τον πανικό στο κέντρο της Λαμίας. Ο ηλικιωμένος οδηγός κατέβαινε την οδό Βενιζέλου και όπως ο ίδιος είπε…

κόλλησε το γκάζι στο πράσινο Subaru που οδηγούσε. Αρχικά χτύπησε ένα παρκαρισμένο λευκό Suzuki Swift και στη συνέχεια έπεσε πάνω στο κίτρινο Fiat που ήταν παρκαρισμένο πιο κάτω. Το κίτρινο Fiat το μετακίνησε τουλάχιστον 10 μέτρα και ευτυχώς που κατέληξαν πάνω στον τοίχο γιατί θα υπήρχε και συνέχεια.

Οι περίοικοι πετάχτηκαν έξω έντρομοι και όπως είπαν κάποιοι, που ήταν στις απέναντι βεράντες, από τύχη δεν υπήρξαν θύματα, αφού στο συγκεκριμένο σημείο του πεζοδρομίου δευτερόλεπτα πριν περνούσε κόσμος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο 78χρονος οδηγός είχε δίπλωμα, ωστόσο λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει, ίσως θα έπρεπε να επανεξεταστεί. Λίγα λεπτά αργότερα από το σημείο περνούσε μια μητέρα με το μωρό στο καροτσάκι και δεν θέλουμε να σκεφτούμε τι θα γινόταν αν περνούσαν την ώρα που χάθηκε ο έλεγχος του αυτοκινήτου από τον ηλικιωμένο οδηγό.

Πηγή: lamiareport.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε