Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Λαμία: Τραυματισμός πεζής μετά από τριπλή καραμπόλα – Αυτοψία στο σημείο του ατυχήματος [pics]

Λαμία: Τραυματισμός πεζής μετά από τριπλή καραμπόλα – Αυτοψία στο σημείο του ατυχήματος [pics]

Από τύχη δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός, αφού εκείνη την ώρα μια γυναίκα που περπατούσε στο πεζοδρόμιο, χτυπήθηκε από το BMW που μετακινήθηκε. Οι περαστικοί και οι γύρω επαγγελματίες έτρεξαν να βοηθησουν τη γυναίκα που έπεσε στο πεζοδρόμιο…

Δυστυχώς τα STOP έχουν καταντήσει να είναι διακοσμητικά στοιχεία στις διασταυρώσεις της πόλης. Σε ορισμένες από αυτές μάλιστα γίνονται “αόρατα” με αποτέλεσμα να έχουμε συχνά τροχαία ατυχηματα. Ένα από αυτά τα σημεία και η συμβολή των οδών Λεωσθένους Δεδούση και Πανουργιά, όπου ο οδηγός του παλιού λευκού opel δεν είδε τα δυο STOP που υπάρχουν επί της Λεωσθένους Δεδούση με αποτέλεσμα να γίνει η καραμπόλα.

Το Polo που κινούταν κανονικά επί της οδού Πανουργιά χτύπησε το Opel, το οποίο έφερε “σβούρα” και χτύπησε πάνω στο ασημί BMW που ήταν παρκαρισμένο στη γωνία, το οποίο έπαθε τη μεγαλύτερη ζημιά.

Από τύχη δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός, αφού εκείνη την ώρα μια γυναίκα που περπατούσε στο πεζοδρόμιο, χτυπήθηκε από το BMW που μετακινήθηκε. Οι περαστικοί και οι γύρω επαγγελματίες έτρεξαν να βοηθησουν τη γυναίκα που έπεσε στο πεζοδρόμιο και ευτυχώς δεν φάνηκε να έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Ωστόσο διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Λαμίας για προληπτικούς λόγους.Ο οδηγός του BMW δεν πίστευε στην τύχη του, αφού εκτός από τη ζημιά που έπαθε βρήκε στο παρμπριζ και κλήση για παράνομο παρκάρισμα.

Οι εικόνες μετά την καραμπόλα

Πηγή: lamiareport.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις