Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Λαμία: Τροχαίο με αυτοκίνητο να καταλήγει σε κατάστημα – «Ο Θεός έβαλε το χέρι του»

Λαμία: Τροχαίο με αυτοκίνητο να καταλήγει σε κατάστημα – «Ο Θεός έβαλε το χέρι του»

To τροχαίο θα μπορούσε να έχει απρόβλεπτες συνέπειες αν εκείνη την ώρα υπήρχε πεζός στο σημείο. Δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν με το ένα να καταλήγει σε γωνιακό κατάστημα…

Το τροχαίο έγινε λίγο μετά τις 11:00 το πρωί του Σαββάτου, στη συμβολή των οδών Βύρωνος και Πατρόκλου στο κέντρο της Λαμίας, όταν η οδηγός του μπλε Ford παραβίασε το Stop της οδού Βύρωνος και εμβόλισε το κόκκινο αυτοκίνητο που κατέβαινε την οδό Πατρόκλου.

Μετά τη σύγκρουση η οδηγός του κόκκινου αυτοκίνητου έχασε τον ελέγχο και αφού χτύπησε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο κατέληξε στη τζαμαρία γωνιακού καταστήματος, που ευτυχώς ήταν άδειο. Στο σημείο που κατέληξε το αυτοκίνητο πάνω στο πεζοδρόμιο υπήρχε μια βαρια ζαρντινιέρα, η οποία κατέληξε αρκετά μέτρα πιο κάτω.

Καταλαβαίνετε τι θα συνέβαινε αν εκείνη τη στιγμή υπήρχε άνθρωπος στο πεζοδρόμιο. «Ο Θεός έβαλε το χέρι του και δεν θρηνήσαμε θύματα», ειπε στο LamiaReport ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες του τροχαίου. Να σημειωθεί ότι μέσα στο κόκκινο αυτοκίνητο υπήρχε και ένα μικρό παιδί, που ευτυχώς φορούσε ζώνη και δεν τραυματίστηκε.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις