Πέμπτη, 2 Μαΐ
22oC Αθήνα

Λαμία: Τροχαίο με αυτοκίνητο να συγκρούεται με μπετονιέρα – Βίντεο από το σημείο

Λαμία: Τροχαίο με αυτοκίνητο να συγκρούεται με μπετονιέρα – Βίντεο από το σημείο

Το τροχαίο ατύχημα στη Λαμία προκάλεσε κυκλοφοριακά προβλήματα που λύθηκαν. Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μπετονιέρα, στην είσοδο της πόλης…

Το τροχαίο στη Λαμία σημειώθηκε νωρίς το πρωί και ευτυχώς οι δύο οδηγοί έχουν μόνο να σκέφτονται τις υλικές ζημιές. Αυτοκίνητο που οδηγούσε γυναίκα συγκρούστηκε με μπετονιέρα, στην είσοδο της πόλης. Το χτύπημα μάλιστα ήταν στην πόρτα της οδηγού, αλλά ευτυχώς η ίδια δεν τραυματίστηκε. Όπως και ο οδηγός της μπετονιέρας, που σταμάτησε στο σημείο, μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικοί.

Δεν ξεκίνησε καλά η ημέρα στη Λαμία, καθώς γύρω στις 10:00 το πρωί, στα φανάρια της ΔΕΗ, στην είσοδο της πόλης, κατεγράφη σύγκρουση ενός ΙΧ αυτοκινήτου με μπετονιέρα. Και τα δύο οχήματα είχαν σταματήσει στα φανάρια ερχόμενα από την Έκθεση και είχαν την ίδια κατεύθυνση προς Δομοκό.

Ευτυχώς από τη σύγκρουση δεν τραυματίστηκε κανείς. Πιο τυχερή η οδηγός του ΙΧ καθώς το χτύπημα ήταν στην μπροστινή αριστερή πόρτα.

Το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας εξετάζει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το ατύχημα. Δείτε τις εικόνες του lamiareport.gr από το σημείο, λίγα λεπτά μετά το τροχαίο ατύχημα…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις