Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Λαμία: Τσαντάκηδες έστειλαν στο νοσοκομείο γυναίκα αλλά στο τέλος έτρεχαν πανικόβλητοι

Λαμία: Τσαντάκηδες έστειλαν στο νοσοκομείο γυναίκα αλλά στο τέλος έτρεχαν πανικόβλητοι

Οι δύο τσαντάκηδες επιτέθηκαν και τραυμάτισαν τη γυναίκα, αλλά για κακή τους τύχη, ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες δεν έμεινε απαθής στη Λαμία

Οι τσαντάκηδες την έβαλαν στο στόχαστρο στη Λαμία και κατάφεραν να την αιφνιδιάσουν. Πήραν στα χέρια τους, την τσάντα που κρατούσε, την χτύπησαν και την έριξαν στο δρόμο. Οι φωνές της γυναίκας που τραυματίστηκε ξεσήκωσαν την περιοχή και ένα από τα άτομα που βρισκόταν μπροστά αποφάσισε να καταδιώξει τους δράστες. Εκείνοι αναγκάστηκαν να πετάξουν την τσάντα και να βάλουν «τα πόδια στην πλάτη» για να απομακρυνθούν, πριν φτάσει στο σημείο η αστυνομία.

Τον τρόμο έζησε μια 82χρονη γυναίκα στην οδό Μάρκου Μπότσαρη λίγα τετράγωνα μακριά από το κέντρο της Λαμίας το απόγευμα της Τρίτης 7 Φεβρουαρίου. Δύο νεαροί με μαύρα ρούχα την πλησίασαν και της άρπαξαν την τσάντα, πετώντας την άτυχη γυναίκα στο δρόμο.

Η ηλικιωμένη έβαλε τις φωνές και ένας περαστικός που πήγαινε να πάρει από το σημείο το αυτοκίνητό του, είδε τους νεαρούς να τρέχουν και τους καταδίωξε, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα οι δράστες να πετάξουν την τσάντα και να φύγουν πεζοί προς τις σιδηροδρομικές γραμμές στην οδό Κωνσταντινουπόλεως.

Ο πολίτης που τους καταδίωξε μάζεψε την τσάντα, ενώ ειδοποίησε ασθενοφόρο και αστυνομία για το συμβάν. Ομάδες ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας «χτένισαν» την περιοχή προκειμένου να βρεθούν οι θρασύτατοι δράστες.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η άτυχη γυναίκα διακομίστηκε με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας προκειμένου να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις