Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Λαμία: Βγήκε στο μπαλκόνι και άρχισε… να πυροβολεί τους γείτονες!

Λαμία: Βγήκε στο μπαλκόνι και άρχισε… να πυροβολεί τους γείτονες!

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (10.07.2019) στην Κοινότητα Αγίας Παρασκευής στην Λαμία, λίγο μετά τις 21:30.

Δράστης ήταν ένας 51χρονος που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και θύματα δύο γείτονές του ηλικίας 63 και 34 ετών.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 51χρονου που συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Λαμίας, βγήκε από το σπίτι του με πλαστικό αεροβόλο πιστόλι και… άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως!

Εκείνη την ώρα η 63χρονη μαζί με τον 34χρονο άνοιξαν την πόρτα του σπιτιού τους να δουν τι ήταν οι θόρυβοι που ακουγόντουσαν και τότε δέχθηκαν τα πυρά του συλληφθέντα.

Αποτέλεσμα ήταν οι βολίδες από το αεροβόλο να τραυματίσουν επιπόλαια την 63χρονη στην αριστερή ωμοπλάτη και τον 34χρονο στο μηρό και στη βουβωνική χώρα. Ο τελευταίος μάλιστα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας για πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια εξήλθε καλά στην υγεία του.

Την προανάκριση πραγματοποίησε η Ασφάλεια Λαμίας και η δικογραφία που σχηματίστηκε και θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα, περιλαμβάνει τις κατηγορίες της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων και της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών.

πηγή: lamiareport.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις