Δευτέρα, 29 Απρ.
17oC Αθήνα

Λαμία: Βίντεο ντοκουμέντο με κλοπή ποδηλάτου από αυλή σπιτιού – Ανήλικοι οι δράστες

Λαμία: Βίντεο ντοκουμέντο με κλοπή ποδηλάτου από αυλή σπιτιού – Ανήλικοι οι δράστες

Οι ανήλικοι έχουν σχεδιάσει την κλοπή στη Λαμία και καταφέρνουν να φύγουν με το ποδήλατο που υπήρχε στην αυλή του σπιτιού…

Οι δύο ανήλικοι δράστες φεύγουν με το ποδήλατο που υπήρχε στην αυλή του σπιτιού στη Λαμία. Οι κινήσεις τους όμως καταγράφονται από κάμερες ασφαλείας και ήδη έχουν αναγνωριστεί. Οι αστυνομικοί θεωρούν θέμα χρόνου τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους, για την κλοπή που διέπραξαν. Με την έξαρση της εγκληματικότητας να προκαλεί έντονο προβληματισμό στην περιοχή και κατοίκους να ζητούν ενίσχυση της αστυνομικής παρουσίας.

«Καταδρομική» σε αυλή σπιτιού για να κλέψουν ποδήλατο, πραγματοποίησαν δύο ανήλικοι, η πράξη των οποίων καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας του σπιτιού.

Από μικροί στα δύσκολα, φαίνεται ότι έχουν αφομοιώσει απόλυτα τεχνικές. Στις 22:55 το βράδυ μπαίνουν στην αυλή και κατοπτεύουν το χώρο – και κυρίως αν είναι ξύπνιοι οι ιδιοκτήτες – και 15 λεπτά αργότερα με γρήγορες κινήσεις ξαναμπαίνουν στο χώρο και βγαίνουν με το ξένο ποδήλατο στα χέρια.

Η αποστολή τους δεν κρατά πάνω από 15 δευτερόλεπτα και στους δύο χρόνους και στέφεται με επιτυχία. Όπως είπε ο ιδιοκτήτης του ποδηλάτου, το βίντεο έχει παραδοθεί στην αστυνομία και οι δράστες έχουν αναγνωριστεί.

Πηγή: lamiareport.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις