Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Λάρισα: Bραβευμένος o ένας αστυνομικός που ξυλοκοπήθηκε άγρια από 20 άτομα – Ξεσπάει στην κάμερα

Λάρισα: Bραβευμένος o ένας αστυνομικός που ξυλοκοπήθηκε άγρια από 20 άτομα – Ξεσπάει στην κάμερα

Ο νεαρός αστυνομικός έζησε τον εφιάλτη στη Λάρισα, μαζί με συνάδελφό του. Βρέθηκαν περικυκλωμένοι να δέχονται χτυπήματα, ακόμα και ενώ ήταν πεσμένοι στο πεζοδρόμιο…

Η αγριότητα της επίθεσης στη Λάρισα, σοκάρει ακόμα και δύο εβδομάδες μετά. Οι δράστες άρχισαν να ξυλοκοπούν τους δύο αστυνομικούς, που για λίγα δευτερόλεπτα πάλευαν να αποφύγουν τις κλωτσιές και τις γροθιές. Τα τραύματα στα χέρια και στα πρόσωπά τους, μαρτυρούν τον εφιάλτη που έζησαν. Το βίντεο ντοκουμέντο του ξυλοδαρμού, έκανε τον έναν από τους δύο, να μιλήσει για τα όσα πέρασε και που σίγουρα δεν θα ξεχάσει ποτέ.

«Είναι δολοφονικά χτυπήματα. Είναι άνανδρο και δολοφονικό. Όταν χτυπάς έναν άνθρωπο πεσμένο στο κεφάλι με κλωτσιά, είναι σα να με δικάζεις ή να με καταδικάζεις μόνο σου σε αναπηρία ή σε θάνατο». Τα παραπάνω τονίζει ο 41χρονος αστυνομικός που δέχθηκε επίθεση από ομάδα ατόμων στο λόφο του Φρουρίου στη Λάρισα.

Το onlarissa.gr εφερε χθες στη δημοσιότητα το συγκλονιστικό ερασιτεχνικό βίντεο που δείχνει ένα μέρος από τα όλα όσα εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα εκείνης της Κυριακής. Όταν δύο αστυνομικοί δέχτηκαν άγρια επίθεση από 20 άτομα. Λίγο νωρίτερα είχαν σταματήσει ποδηλάτη που τους έκλεινε το δρόμο. Οι φωνές του τελευταίου ξεσήκωσαν την περιοχή και οι αστυνομικοί χωρίς να το καταλάβουν βρέθηκαν περικυκλωμένοι από τους δράστες της επίθεσης.

Ο 41χρονος αστυνομικός υπηρετεί στην αστυνομία και έχει βραβευτεί πολλές φορές για την αυτοθυσία του εν ώρα καθήκοντος. Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας κ. Θανάσης Νταβούρας ζητά την τοποθέτηση καμερών στα σώματα των αστυνομικών και στα περιπολικά. “Εμείς ζητάμε τον έλεγχο” λέει χαρακτηριστικά στο Star.

Δείτε παρακάτω εικόνες από την άγρια επίθεση στους αστυνομικούς που έκαναν περιπολία στη Λάρισα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις