Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Λάρισα: Viral η ανάρτηση γυναίκας που βρήκε μαγκωμένα χρήματα σε ΑΤΜ

Λάρισα: Viral η ανάρτηση γυναίκας που βρήκε μαγκωμένα χρήματα σε ΑΤΜ

Τα χρήματα είχαν μείνει στο ΑΤΜ και η γυναίκα στη Λάρισα, δεν τα έβαλε στην τσέπη της. Έκανε όλα όσα έπρεπε, ώστε τα ευρώ να πάνε στο άτομο που τα είχε ξεχάσει…

H γυναίκα έγινε θέμα συζήτησης στη Λάρισα και όχι μόνο. Αιτία τα όσα έκανε μόλις διαπίστωσε ότι πάνω στο ΑΤΜ υπήρχαν χρήματα, που κάποιος ή κάποια ξέχασε να πάρει. Δεν κάθισε να το σκεφτεί. «Δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι διαφορετικό σε καμία περίπτωση» έγραψε σε ανάρτησή της, που έγινε viral. Με τις ανώνυμες ευχές, από όλους εκείνους που διαβάζουν και μαθαίνουν τα όσα έκανε, να την έχουν συγκινήσει.

Το περιστατικό σημειώθηκε την Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου σε ΑΤΜ στη Λάρισα και συγκεκριμένα σε τράπεζα που βρίσκεται επί της 23ης Οκτωβρίου στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου. Λαρισαία πηγαίνοντας να κάνει συναλλαγή στο εν λόγω μηχάνημα βρήκε χρήματα που είχαν μαγκώσει πάνω του.

Η κίνησή της ήταν αυτόματη, επικοινώνησε με την τράπεζα και της συνέστησαν να τα παραδώσει σε συγκεκριμένο τραπεζικό κατάστημα στον πεζόδρομο της Πατρόκλου, όπως και έπραξε, καταθέτοντας στους υπευθύνους τα στοιχεία της.

Η ίδια δεν σταμάτησε εκεί, ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το γεγονός, σε μια προσπάθεια να βρεθεί ο κάτοχος των χρημάτων και να απευθυνθεί στο κατάστημα για να τα παραλάβει. Μια κίνηση που δείχνει ηθική και αρετή. Μάλιστα τα θετικά σχόλια έπεσαν «βροχή» κάτω από την ανάρτηση της Λαρισαίας.

Η ανάρτηση της γυναίκας στη Λάρισα

«Μόλις βρήκα χρήματα σε ΑΤΜ στην 23ης Οκτωβρίου. Ήταν μαγκωμένα… Επικοινώνησα με την τράπεζα και μου σύστησε να τα πάω σε ένα κατάστημα να τα παραδώσω. Σε όποιον ανήκουν να τα αναζητήσει στο κατάστημα της Εθνικής στην Πατρόκλου….,**Ακολουθεί συνέχεια της δημοσίευσης **

Νιώθω την ανάγκη να σας ευχαριστήσω για όλες αυτές τις ευχές και τα καλά σας λόγια. Eξεπλάγην η αλήθεια είναι, διότι δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι διαφορετικό σε καμία περίπτωση και δεν νιώθω πως έκανα κάτι το τόσο αξιόλογο για να δέχομαι όλα αυτά τα όμορφα μηνύματα.

Μακάρι ο άνθρωπος να σκεφτεί να πάρει ένα τηλέφωνο στην τράπεζα, έχω αφήσει τα στοιχεία μου στον υπάλληλο που μίλησα και του γνωστοποίησα που θα τα παραδώσω αύριο…και εσείς κορίτσια που είστε γύρω από τον Άγιο Κωνσταντίνο αν ακούσετε κάτι για αυτό το ζήτημα ενημερώστε… Και πάλι ευχαριστώ».

Πηγή: onlarissa.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις