Δευτέρα, 20 Μαΐ
22oC Αθήνα

Λάρισα: Το άγνωστο επεισόδιο στη συναυλία του Αντώνη Ρέμου – Η πρόταση και ο συμβιβασμός [pics]

Λάρισα: Το άγνωστο επεισόδιο στη συναυλία του Αντώνη Ρέμου – Η πρόταση και ο συμβιβασμός [pics]

Η συναυλία του Αντώνη Ρέμου στη Λάρισα είχε αρκετό ενδιαφέρον και στα παρασκήνια. Μία εβδομάδα μετά αποκαλύπτονται όλα όσα έγιναν…

«Πυροσβέστης» ανάμεσα στο συγκρότημα “Μέλισσες” και στον Κωνσταντίνο Αργυρό έγινε ο Αντώνης Ρέμος! Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, ο Αντώνης Ρέμος έδωσε μάθημα ήθους στους νεότερους συναδέλφους του, οι οποίοι διαφώνησαν για τη σειρά εμφάνισης. Να αναφέρουμε ότι, σύμφωνα με το καλλιτεχνικό… πρωτόκολλο, στη σκηνή πλέον εμφανίζεται πρώτος ο πιο καταξιωμένος καλλιτέχνης και ακολουθούν οι υπόλοιποι με σειρά δημοτικότητας!

Η πρόταση του Ρέμου

Με μια σολομώντεια λύση, ο αγαπημένος καλλιτέχνης ζήτησε από το συγκρότημα να βγει πρώτο στη σκηνή, στη συνέχεια βγήκε ο ίδιος να τραγουδήσει και ακολούθησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ώστε να αποφευχθούν… παρατράγουδα! Η πρότασή του έγινε δεκτή και οι τόνοι έπεσαν.

Διακοπή λόγω βροχής

Η συναυλία είχε προγραμματιστεί για την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο Αρένα της θεσσαλικής πόλης, αλλά διεκόπη λόγω βροχής και επαναλήφθηκε -με δωρεάν είσοδο- την περασμένη Τετάρτη, μπροστά σε ένα ενθουσιώδες κοινό που άγγιζε τις 13.000.

Ευτυχώς, η κόντρα για τη σειρά εμφάνισης παρέμεινε μυστικό ανάμεσα σε λίγους και δεν επηρέασε την έκβαση της συναυλίας. Για την ιστορία, οι Μέλιsses έκαναν καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού κοινή περιοδεία με τον Αντώνη Ρέμο και τα είχαν βρει μια χαρά.

Ομως, σε αυτή τη σπέσιαλ προτελευταία συναυλία τους στη Λάρισα, γκεστ συμμετοχή είχαν ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ειρήνη Παπαδοπούλου, οπότε οι ισορροπίες… διαταράχθηκαν! Ωστόσο, ο Αντώνης, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά ποιος είναι και δεν πέφτει στην παγίδα της… μαρκίζας, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

Πηγή: espressonews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις