Σάββατο, 4 Μαΐ
19oC Αθήνα

Λάρισα: Απολογείται σήμερα ο σύζυγος της αστυνομικού που την ξυλοκόπησε άγρια και την έστειλε στο νοσοκομείο

Λάρισα: Απολογείται σήμερα ο σύζυγος της αστυνομικού που την ξυλοκόπησε άγρια και την έστειλε στο νοσοκομείο

Στον ανακριτή θα βρεθεί σήμερα ο 52χρονος ο οποίος ξυλοκόπησε με απίστευτη βαναυσότητα την 42χρονη αστυνομικό σύζυγό του στη Λάρισα.

Όλα έγιναν τα ξημερώματα της Πέμπτης στη Λάρισα, ενώ η αστυνομικός σώθηκε καθώς άκουσαν τις φωνές της γείτονες και ειδοποίησαν την αστυνομία. Μόλις οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι ήρθαν αντιμέτωποι με ένα ανατριχιαστικό σκηνικό, καθώς υπήρχαν παντού και βρήκαν τη γυναίκα αιμόφυρτη. 

Άμεσα συνελήφθη ο 52χρονος, ο οποίος σήμερα θα προσπαθήσει να δικαιολογήσει τον ξυλοδαρμό της γυναίκας του και μητέρας των δύο παιδιών του.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά ο 52χρονος εδώ και ενάμιση μήνα δεν ζούσε στο ίδιο σπίτι με την αστυνομικό, καθώς η γυναίκα του είχε ζητήσει διαζύγιο.

Ο άνδρας φέρεται να ξυλοκοπούσε την 43χρονη αξιωματικό της αστυνομίας επί μία ώρα και ένα τέταρτο, από τις 03:00 τα χαράματα μέχρι τις 04:15.

 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος θα ισχυριστεί ότι δεν κατάλαβε πως την χτύπησε τόσο σοβαρά και πως αιτία ήταν ένα μήνυμα που είδε στο κινητό της… Ρεπορτάζ του Mega αναφέρει πως ο 52χρονος είπε στους αστυνομικούς: «Ήμουν μεθυσμένος και δεν κατάλαβα ότι τη χτύπησα τόσο πολύ».

Οι αρχές τον έχουν συλλάβει για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ η αστυνομικός εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο καθώς υπεβλήθη σε χειρουργείο στα νεφρά, ενώ από τα χτυπήματα έχει παραμορφωθεί το πρόσωπό της.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις