Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Λάρισα: Απολογήθηκε η Γλυκερία για τα χάλια της συναυλίας – Μαρινέλλα, Βιτάλη και φωνές διαμαρτυρίας [pics, vid]

Λάρισα: Απολογήθηκε η Γλυκερία για τα χάλια της συναυλίας – Μαρινέλλα, Βιτάλη και φωνές διαμαρτυρίας [pics, vid]

Οι μεγάλες κυρίες του ελληνικού τραγουδιού σίγουρα δεν περίμεναν την εξέλιξη της συναυλίας στο Αλκαζάρ. Η Μαρινέλα μαζί με την Γλυκερία και την Ελένη Βιτάλη…

προσπάθησαν να ταξιδέψουν τον κόσμο σε άλλες εποχές, μέσα από τις επιτυχίες τους. Όλα αυτά, όμως, σε μια «τριτοκοσμική», από οργανωτικής πλευράς, συναυλία. Η εξέδρα με την ορχήστρα και τους καλλιτέχνες, σχεδόν κρυμμένη, τοποθετημένη στον στίβο του πετάλου, μακριά από τα γκολ ποστ και κοντά στα κάγκελα.

Οι προβολείς σβηστοί, φωνές διαμαρτυρίας στις εισόδους, ο κόσμος στοιβαγμένος στα τσιμέντα, χωρίς καν ελεύθερους διαδρόμους διέλευσης. Aκόμα και οι σκάλες ήταν απροσπέλαστες.

Η ορατότητα για τους μισούς θεατές περιορισμένη έως μηδαμινή, καθώς αναγκάστηκαν να απλωθούν στις άκρες των κερκίδων, στα σκοτάδια, χωρίς να βλέπουν ποιος τραγουδάει, πληρώντας όμως και εκεί εισιτήριο 15 ευρώ.

Όλα αυτά σε ένα στάδιο όχι απλώς ακατάλληλο αλλά επικίνδυνο για τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Η Γλυκερία “απολογήθηκε” από μικροφώνου:  “Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να βάλουμε την εξέδρα πιο πίσω για να βλέπουν όλοι”.  Κατόπιν εορτής…

Τραυματισμός γυναίκας πριν τη συναυλία

Δεν έλειψαν τα απρόοπτα και δυστυχώς τα ατυχήματα από τη συναυλία των τριών μεγάλων κυριών του ελληνικού πενταγράμμου. Σύμφωνα με πληροφορίες, μια γυναίκα τραυματίστηκε πέφτοντας, λίγο πριν ξεκινήσει η συναυλία, με αποτέλεσμα να υποστεί κακώσεις.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τη μετέφερε στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Πηγή: postlarissa.gr, tinealarissa.gr, kosmoslarissa.gr,

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις