Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Λάρισα: Δάσκαλος έκανε… το λάθος να κάνει παρατήρηση σε μαθήτρια!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ακόμα ένα επεισόδιο σε βάρος εκπαιδευτικού, αυτή τη φορά σε σχολείο της Λάρισας – Θυμηθείτε τα πιο πρόσφατα…

Αυτή τη φορά, όλα ξεκίνησαν σε δημοτικό σχολείο της Λάρισας. Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, ο δάσκαλος έκανε παρατήρηση σε άτακτη μαθήτρια, αλλά εκείνη… δεν το άφησε έτσι! Μετά το σχόλασμα ενημέρωσε συγγενείς της αλλά και φίλους της εξωσχολικούς που την επόμενη μέρα, πήγαν στο σχολείο για… εξηγήσεις!

Νεαροί εξωσχολικοί και συγγενείς της ανήλικης μαθήτριας, επιτέθηκαν στον δάσκαλο στο προαύλιο του 33ου δημοτικού σχολείου στην Νέα Σμύρνη Λάρισας. Ο γυμναστής του σχολείου που έτυχε να βλέπει τη σκηνή προσπάθησε να προστατεύσει τον συνάδελφό του, αλλά δέχθηκε και αυτός επίθεση!

Αμέσως παρενέβη ο διευθυντής του σχολείου που έβαλε τέλος στον προπηλακισμό των δυο εκπαιδευτικών, ενώ λίγη ώρα αργότερα δέχθηκε την επίσκεψη των γονέων της μαθήτριας που ζήτησαν συγγνώμη για τη συμπεριφορά του παιδιού τους και των εξωσχολικών που προκάλεσαν το επεισόδιο.

Όλα αυτά την ώρα που στη Ζάκυνθο συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του μαθητή, που απείλησε με όπλο τον καθηγητή του, την ώρα του μαθήματος (διαβάστε τη σχετική είδηση)

Οι καθηγητές του σχολείου, με ανακοίνωση που εξέδωσαν δηλώνουν τρομοκρατημένοι, αφού όπως λένε, καθημερινά τους βρίζουν και τους απειλούν οι μαθητές τους (διαβάστε τη σχετική είδηση)

Εξάλλου την περασμένη Πέμπτη (24-11-2011), στη Μυτιλήνη, μαθητής συνελήφθη από αστυνομικούς, γιατί έκρυβε όπλο και ναρκωτικά (διαβάστε το σχετικό άρθρο)

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε