Τρίτη, 30 Απρ.
21oC Αθήνα

Λάρισα: «Δεν ήταν αυτοκτονία αλλά έγκλημα» – Θρίλερ με τον θάνατο 44χρονου σε κρεβατοκάμαρα

Λάρισα: «Δεν ήταν αυτοκτονία αλλά έγκλημα» – Θρίλερ με τον θάνατο 44χρονου σε κρεβατοκάμαρα

Ο 44χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού του, στη Λάρισα. Ο πατέρας του είναι πεπεισμένος πως ο θάνατος δεν ήταν αυτοκτονία, αλλά έγκλημα. Τι δείχνει το «έξυπνο ρολόι» του θύματος…

Η υπόθεση επανέρχεται στο προσκήνιο με την οικογένεια του 44χρονου στη Λάρισα, να ζητάει νέες έρευνες. Ο πατέρας του θύματος πιστεύει πως πίσω από τον θάνατο του γιου του, κρύβεται ένα έγκλημα που παραμένει ανεξιχνίαστο. Όπως λέει κάποιοι βιάστηκαν να μιλήσουν για αυτοκτονία, χωρίς να δώσουν βάρος σε μια σειρά από στοιχεία. Μαζί με τον δικηγόρο που τον εκπροσωπεί, είναι αποφασισμένος να κινήσει γη και ουρανό, όπως λέει, μέχρι η αλήθεια να λάμψει και να αποδοθούν ευθύνες.

Ο 44χρονος είχε βρεθεί απαγχονισμένος πριν δύο χρόνια στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού του, στη Λάρισα. Με την τοπική κοινωνία να εμφανίζεται τότε ανάστατη, καθώς το θύμα δεν είχε δείξει σημάδια που να παραπέμπουν σε αυτοκτονία.

Για εγκληματική ενέργεια κάνει λόγο ο πατέρας του και υποστηρίζει όπως και η δικηγόρος της οικογένειας, ότι έγιναν πολλές παραλείψεις σε αυτή την υπόθεση και τελικά γίνονται πλέον έρευνες για την περίπτωση ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», ιδιαίτερο ρόλο στην ιστορία διαδραματίζει το έξυπνο ρολόι που άνηκε στον άτυχο 44χρονο. Όταν εντοπίστηκε στον χώρο της οικίας διαπιστώθηκε πως βασικές ενδείξεις του είχαν επιστραφεί στις αρχικές εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Οι Αρχές προσπαθούν να διαπιστώσουν ποιοι και γιατί το έκαναν αυτό, σε μια προσπάθεια να βρουν απαντήσεις που ίσως ρίξουν άπλετο φως στην υπόθεση θρίλερ.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις