Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Λάρισα: Δεν ήταν ξέγνοιαστοι όταν έβγαζαν βόλτα το αγγελούδι τους – Έμπλεξαν άσχημα οι γονείς του μωρού!

Λάρισα: Δεν ήταν ξέγνοιαστοι όταν έβγαζαν βόλτα το αγγελούδι τους – Έμπλεξαν άσχημα οι γονείς του μωρού!

Η αποκάλυψη της αλήθειας ήταν μόνο η αρχή. Ο πατέρας του μωρού προφυλακίστηκε, ενώ η μητέρα του αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους…

Η αποκάλυψη της αλήθειας για το αλισβερίσι ναρκωτικών στη Λάρισα, το οποίο είχε σαν κάλυψη ένα μωρό στο καροτσάκι του, προκαλεί αναστάτωση στην πόλη. Ακόμα και έμπειροι αστυνομικοί της πόλης, έλεγαν πως πρώτη φορά έρχονταν αντιμέτωποι με μια τέτοια εικόνα. Ένα ζευγάρι έχοντας σαν κάλυψη το μωρό τους, το οποίο είχαν σε καροτσάκι, πουλούσαν ναρκωτικά σε πελάτη στο κέντρο της Λάρισας επί της οδού 28ης Οκτωβρίου.

Πρόκειται για έναν 46χρονο από την Αλβανία και την 39χρονη Ρωσίδα γυναίκα του, που βγήκαν στο κέντρο της Λάρισας με το καροτσάκι και το μωρό τους. Επί της 28η Οκτωβρίου τους περίμενε ο 51χρονος Έλληνας αγοραστής. Στο τόπο συνάντηση το αλλοδαπό ζευγάρι έβγαλε ένα κυτίο μέσα από το καροτσάκι το οποίο περιείχε 22,5 γραμμάρια κοκαΐνης σε «φιξάκια» για να το παραδώσει στον αγοραστή.

Τότε οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο και συνέλαβαν τα τρία άτομα επ” αυτοφώρω. Χθες (14-05-2018), μετά την απολογία τους, εισαγγελέας και ανακριτής αποφάσισαν την προφυλάκιση του 46χρονου που οδηγήθηκε στις φυλακές, ενώ ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε η 39χρονη φίλη του, στην οποία απαγορεύθηκε επίσης η έξοδος από τη χώρα.

Μετά και τη χθεσινή εξέλιξη το βρέφος που από την ημέρα της σύλληψης της 39χρονης είχε μεταφερθεί σε προστατευόμενο περιβάλλον, εκτιμάται ότι θα επιστρέφει στην αγκαλιά της μητέρας του.

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία, onlarissa.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις