Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Λάρισα: Διανομή τρόμου για νεαρό ντελιβερά! “Φοβήθηκα ότι θα με σκότωναν στο ξύλο” [video]

Λάρισα: Διανομή τρόμου για νεαρό ντελιβερά! “Φοβήθηκα ότι θα με σκότωναν στο ξύλο” [video]

Ο νεαρός ντελιβεράς βρέηθηκε αντιμέτωπος με 4 νεαρούς, από τη μια στιγμή στην άλλη. Προσπαθεί να συνέλθει αλλά πάντα, όπως λέει, οι εικόνες που έζησε βρίσκονται στο μυαλό του…

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τέσσερις νεαρούς που επέβαιναν σε αυτοκίνητο έπεσε ένας ντελιβεράς στην Λάρισα. Ο αιμόφυρτος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ενώ όπως δήλωσε, το μεροκάματο στους δρόμους βγαίνει όλο και πιο δύσκολα.

«Έρχεται ένας από πίσω, με χτυπάει στον αυχένα, χάνω τις αισθήσεις μου και πέφτω κάτω. Όταν συνέρχομαι είμαι κάτω και συνεχίζει και με χτυπάει στο κεφάλι, χέρια, πόδια» δήλωσε το θύμα της επίθεσης.

Μια φραστική παρατήρηση ήταν αρκετή για να ανάψουν τα αίματα. Ο νεαρός ντελιβεράς, πατέρας ενός μικρού παιδιού, ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει πώς γλίτωσε. «Απ΄το αντίθετο ρεύμα ερχόταν το αυτοκίνητο με φόρα και στρίβει προς το μέρος μου. Κοκκαλώνω το μηχανάκι γιατί τρόμαξα, του λέω πού πας θα με σκοτώσεις. Ταυτόχρονα ανοίγουν όλες οι πόρτες από το αυτοκίνητο. Σοκαρίστηκα» είπε ο ίδιος.

Τον γρονθοκόπησαν στη μέση του δρόμου

Οι τέσσερις άνδρες φορούσαν παρόμοια ενδυμασία και έφεραν διακριτικά σήματα στις μπλούζες τους. Ξυλοκόπησαν τον νεαρό άνδρα και τον άφησαν αιμόφυρτο στον δρόμο μετατρέποντας ένα απλό μεροκάματο σε μεροκάματο του τρόμου.

Όπως δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας, το αυτοκίνητο ήθελε να στρίψει αριστερά από αυτόν τον δρόμο ο οποίος είναι μονόδρομος. Είχε πέσει ο ντελιβεράς κάτω από τα χτυπήματα και έρχονταν τα άτομα και τον χτυπούσαν στα πλευρά, στην κοιλιά μέχρι που μαζεύτηκε πολύς κόσμος.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα και κακώσεις. Η ταυτοποίηση των δραστών από τις αστυνομικές αρχές είναι θέμα χρόνου. Όπως λέει ο δικηγόρους του θύματος, η ελληνική αστυνομία έδρασε αστραπιαία και βρίσκεται ήδη στα χνάρια των δραστών.

Πηγή: Star, onlarissa.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις