Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Λάρισα: Εφιάλτης για έγκυο στην 30η εβδομάδα – Τι έδειξαν οι εξετάσεις των γιατρών μετά το σοβαρό ατύχημα

Λάρισα: Εφιάλτης για έγκυο στην 30η εβδομάδα – Τι έδειξαν οι εξετάσεις των γιατρών μετά το σοβαρό ατύχημα

Η έγκυος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο μετά το ατύχημα στη Λάρισα. Στιγμές αγωνίας για την ίδια και τους στενούς συγγενείς της, μετά από τροχαίο ατύχημα…

Η 39χρονη έγκυος μεταφέρθηκε τραυματισμένη σε νοσοκομείο στη Λάρισα, μετά από ατύχημα σε δρόμο της πόλης. Η γυναίκα παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και έπεσε στο δρόμο. Ευτυχώς οι εξετάσεις έδειξαν ότι τόσο η ίδια όσο και το έμβρυο που κυοφορεί δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα. Το ατύχημα έγινε πιθανότατα λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου από τη βροχή και της περιορισμένης ορατότητας σε ορισμένα σημείο της πόλης.

Τυχερή μέσα στην ατυχία της ήταν η 39χρονη γυναίκα η οποία χθες (22-11-2022) γύρω στις 21:00 το βράδυ παρασύρθηκε από αυτοκίνητο επί της Ηρώων Πολυτεχνείου, στο ύψος του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας.

Ένα αυτοκίνητο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες παρέσυρε τη γυναίκα την ώρα που εκείνη διέσχιζε τον δρόμο και ενώ οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν καλές αφού έβρεχε.

Η 29χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, καθώς είναι και έγκυος στην 30η εβδομάδα κύησης.

Ιατρικές πηγές αναφέρουν πως όλα βαίνουν καλά για την κυοφορούσα η οποία νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στη χειρουργική κλινική με κάταγμα στην ποδοκνημική της. Δείτε τις εικόνες του onlarissa.gr, από το σημείο του ατυχήματος…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις