Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Λάρισα: Έκρυβαν ναρκωτικά στο σπίτι και τη δουλειά τους! Δείτε τις εικόνες που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία

Λάρισα: Έκρυβαν ναρκωτικά στο σπίτι και τη δουλειά τους! Δείτε τις εικόνες που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία

Εξακριβώθηκε, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, η δράση εγκληματικής ομάδας που δραστηριοποιούνταν στην καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Ταυτοποιήθηκαν -6- άτομα, ως μέλη της ομάδας. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, κατά το χρονικό διάστημα από αρχές Αυγούστου του τρέχοντος έτους έως την 6-11-2020, τα μέλη της εγκληματικής ομάδας δραστηριοποιούνταν στην καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης σε ορεινές και δύσβατες περιοχές του νομού Λάρισας.

Σε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση που διενεργήθηκε προχθές (06-11-2020) από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας σε ορεινή και δύσβατη περιοχή του Δήμου Αγιάς, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κλάδων κάνναβης, συνολικού βάρους 39 κιλών και 467,7 γραμμαρίων.

Ένα από τα μέλη της ομάδας και η σύνοικός του συνελήφθησαν, καθόσον σε νομότυπες έρευνες που διενεργήθηκαν στην οικία όπου διαμένουν και σε επαγγελματικό χώρο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά: ποσότητα κάνναβης, βάρους – 2 , 2 – γραμμαρίων, ποσότητα μείγματος κάνναβης – καπνού, βάρους -1,9- γραμμαρίων,  ένας τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης, μία ζυγαριά, το χρηματικό ποσό των -60- ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Επιπλέον, σε έρευνα που διενεργήθηκε σε οικία μελών της ομάδας, βρέθηκαν ακόμη και κατασχέθηκαν: – 5 – κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των -8.950- ευρώ. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις