Κυριακή, 26 Μαΐ
22oC Αθήνα

Λάρισα: «Εκτός από εμένα βίασε άλλες 17 γυναίκες» – Η καθηγήτρια σε νέες καταγγελίες για τον προϊστάμενο

Θεσσαλονίκη

Η Λάρισα περιμένει την εξέλιξη της πολύκροτης υπόθεσης, με τις καταγγελίες να διαδέχονται η μία την άλλη. «Ο δικός μου βιασμός δεν ήταν ο μοναδικός που διέπραξε ο συγκεκριμένος» υποστηρίζει η καθηγήτρια

Τη Δευτέρα το φόρεμα της  καθηγήτριας θα βρίσκεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να ταυτοποιηθούν τα ίχνη DNA με αυτό  του προϊσταμένου της. Οι δυο τους είχαν μεταβεί σε παραλία της Λάρισας μετά τη δουλειά της άτυχης γυναίκας, όταν και ο συνάδελφος της, την κακοποίησε.

Ο δικηγόρος της καθηγήτριας Θωμάς Παπαλιάγκας, επισήμανε πως η πελάτισσα του, πριν το περιστατικό βρισκόταν ήδη ένα χρόνο στη συγκεκριμένη θέση και πως πολλές φορές οι δυο τους ή μαζί με άλλους συναδέλφους είχαν βγει για φαγητό και είχαν κοινωνικές και συναδελφικές σχέσεις.

Όπως αναφέρει, το περιστατικό έλαβε χώρα περί τα μέσα Σεπτεμβρίου όταν η παραλία όπου είχαν κανονίσει να βγουν για βόλτα ήταν σχεδόν ερημική. Όταν σταμάτησαν πριν κατέβουν από το αμάξι, της πρότεινε σύμφωνα με τον ίδιο, να πιούν ένα πρώτο ποτό μέσα στο αυτοκίνητο, όπου και σημειώθηκε, όπως υποστηρίζει η καθηγήτρια, ο βιασμός στο χώρο ενός πάρκινγκ.

Η γυναίκα, καταγγέλει επίσης, ότι άλλες 17 γυναίκες έχουν βρεθεί στην ίδια θέση με την ίδια από τον συγκεκριμένο συνάδελφό της.

Η θέση του κατηγορούμενου

Ο προϊστάμενος αρνείται τα πάντα και ανέθεσε την υπεράσπισή του, στον Αλέξη Κούγια. Τονίζει πως έχει σκοπό να κινηθεί νομικά εναντίον της για προσβολή προσωπικότητας και συκοφαντική δυσφήμηση αξιώνοντας και αποζημίωση.

Το ίδιο θα πράξει και εναντίον «οιουδήποτε τον συκοφάντησε, δημοσιοποιώντας εντελώς παράνομα το περιεχόμενο της ψευδούς και συκοφαντικής μηνύσεως, για την τύχη της οποίας αρμόδιοι να αποφανθούν είναι μόνο ο Εισαγγελέας που θα τη μελετήσει και οι Δικαστές που θα την κρίνουν, αφού όμως προηγουμένως λάβουν γνώση όλων των παραμέτρων της υποθέσεως και ειδικά της σκοπιμότητος που εξυπηρετεί τόσο η υποβολή της μηνύσεως, όσο και κυρίως η δημοσιοποίησή της».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις