Σάββατο, 4 Μαΐ
18oC Αθήνα

Λάρισα: Εκτός κινδύνου το 15χρονο παιδί που τραυματίστηκε σε ένα σπάνιο τροχαίο στην πλατεία της Νεάπολης

Λάρισα: Εκτός κινδύνου το 15χρονο παιδί που τραυματίστηκε σε ένα σπάνιο τροχαίο στην πλατεία της Νεάπολης

Το 15χρονο παιδί μεταφέρθηκε τραυματισμένο σε νοσοκομείο στη Λάρισα, μετά το τροχαίο, με τα αποτελέσματα των εξετάσεων να είναι καθησυχαστικά…

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας o 15χρονος που τραυματίστηκε σε ένα σπάνιο τροχαίο στην πλατεία της Νεάπολης στη Λάρισα το βράδυ της Κυριακής 21 Απριλίου.

Το τροχαίο σημειώθηκε στην οδό Καραολή Δημητρίου στη Νεάπολη, όταν οδηγός ΙΧ που ερχόταν από την περιφερειακή οδό Τρικάλων, για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο το οχήματός του, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε τέσσερα σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Από την καραμπόλα των σταθμευμένων οχημάτων τραυματίστηκε ένα δεκαπεντάχρονο αγόρι, το οποίο μόλις είχε κατέβει από το πεζοδρόμιο και βρισκόταν ανάμεσα στα οχήματα.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο και μετέφερε το παιδί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Το ατύχημα προκάλεσε αναστάτωση σε πλήθος Λαρισαίων που βρίσκονταν εκείνη την ώρα σε καφετέριες της περιοχής, με τον κόσμο να προστρέχει στο σημείο της σύγκρουσης, μετά και τον εκκωφαντικό θόρυβο που προκλήθηκε.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις