Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Λάρισα: Έπαθαν την πλάκα της ζωής τους σε ΑΤΜ – Ο ήχος και οι σκηνές που δύσκολα θα ξεχάσουν!

Λάρισα: Έπαθαν την πλάκα της ζωής τους σε ΑΤΜ – Ο ήχος και οι σκηνές που δύσκολα θα ξεχάσουν!

Πήγαν να κάνουν ανάληψη σε ΑΤΜ στην κεντρική πλατεία και έζησαν στιγμές που θα θυμούνται για καιρό. Οι σκηνές από τη Λάρισα, έχουν γίνει θέμα συζήτησης στο διαδίκτυο…

Τα όσα έγιναν μπροστά σε ΑΤΜ στη Λάρισα, το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου (02-06-2018) δεν έχουν προηγούμενο. Όσοι βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην κεντρική πλατεία, άρχισαν να ακούνε περίεργους ήχους που προέρχονταν από το ΑΤΜ.

Κάποιος παρατήρησε πως αυτό που ακουγόταν ήταν ένα απεγνωσμένο νιαούρισμα ενός συμπαθητικού τετραπόδου, που εγκλωβίστηκε. Άμεσα στο σημείο κλήθηκε ένα όχημα της Πυροσβεστικής με δύο άντρες, που ανέλαβαν τον απεγκλωβισμό της γάτας. Άγνωστο βέβαια το πώς κατάφερε το οικόσιτο να μπει σε έναν χώρο που πολλοί στο παρελθόν… προσπάθησαν ανεπιτυχώς! Αυτή πάντως δεν ήταν η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο ΑΤΜ βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων.

Το υπόλοιπο του τραπεζικού της λογαριασμού άλλαξε δραματικά

Δεν τους έφτασε που έκλεψαν χρήματα που ήταν κρυμμένα στο στρώμα του κρεβατιού, δεν τους έφτασε που σήκωσαν και άλλα χρήματα από ΑΤΜ, χρέωσαν κιόλας την κάρτα του θύματος, τρώγοντας καλά, όπως προέκυψε από τον λογαριασμό, σε ταχυφαγείο στην εθνική οδό. Ο λόγος για δύο άγνωστους δράστες (ζευγάρι) που έκλεψαν μια ανυποψίαστη 82χρονη Λαρισαία, τον περασμένο Γενάρη.

Όλα ξεκίνησαν όταν μια… όμορφη, σύμφωνα με τις περιγραφές, «ασφαλίστρια» άρχισε να ψαρεύει την ηλικιωμένη επιμένοντας πως είναι γνωστές. Η ηλικιωμένη πίστεψε το παραμύθι της «ασφαλίστριας» η οποία την έπεισε ότι η κόρη της δικαιούται επιστροφή χρημάτων 17.000 ευρώ αλλά πρέπει να προκαταβάλει 2.000 ευρώ.

Πήγαν στο σπίτι όπου η γιαγιά έβγαλε από στρώμα 1.200 ευρώ, αλλά για να τα συμπληρώσει πήρε το βιβλιάριο, την κάρτα της και το… PIN για να πάνε όλοι μαζί, με το αυτοκίνητο του συνεργού, σε ΑΤΜ τράπεζας. Στη διασταύρωση της παλιάς εθνικής, σταμάτησαν στο πάρκινγκ σούπερ μάρκετ και ζήτησαν από την ηλικιωμένη να μπει για να βγάλει μια φωτοτυπία του βιβλιαρίου της.

Όταν επέστρεψε οι δράστες είχαν γίνει καπνός. Έκαναν ανάληψη άλλα 900 ευρώ, ενώ σταμάτησαν στα ΣΕΑ Ευαγγελισμού και την κλεμμένη κάρτα αγόρασαν φαγητό.

Πηγή: onlarissa.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις