Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Λάρισα: Επέστρεψαν από το εξωτερικό για να κάνουν πρόταση γάμου στην αγαπημένη τους!

Λάρισα: Επέστρεψαν από το εξωτερικό για να κάνουν πρόταση γάμου στην αγαπημένη τους!

Γιορτές ίσον ζεστασιά και οικογένεια. Αποτελούν τις ημέρες του χρόνου που τα συγγενικά πρόσωπα έρχονται πιο κοντά μεταξύ τους, την εποχή που τα πάντα μοιάζουν να περνούν εν ριπή οφθαλμού και να αλλάζουν…

Γιορτές ίσον ζεστασιά και οικογένεια. Αποτελούν τις ημέρες του χρόνου που τα συγγενικά πρόσωπα έρχονται πιο κοντά μεταξύ τους, την εποχή που τα πάντα μοιάζουν να περνούν εν ριπή οφθαλμού και να αλλάζουν.

Αποτελούν και τις ημέρες, όπως συνηθίζεται κατά άγραφο κανόνα, να προτείνουμε στα πρόσωπα που αγαπάμε να δεθούν μαζί μας με τα δεσμά του γάμου. Τη συγκεκριμένη παραδοχή προσυπογράφει και η κοσμηματοπώλης κ. Νικολέττα Πλίτση, όπου όπως μας λέει, τα μονόπετρα αποτελούν μια παραδοσιακή επιλογή των γιορτών για αρκετούς Λαρισαίους, οι οποίοι διοργανώνουν ρομαντικές «αποδράσεις» για να τα προσφέρουν στο έτερόν τους ήμισυ.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης το γεγονός, όπως αναφέρει ο κ. Δημήτρης Σάπκας, ότι ορισμένα ζευγάρια ρομαντικών Λαρισαίων που εργάζονται στο εξωτερικό και επιλέγουν τις γιορτές όχι μόνο για να δούν τις οικογένειές τους, αλλά και για να κάνουν το βήμα παραπάνω στη σχέση τους κοντά στον τόπο και τους οικείους τους. Στο κοσμηματοπωλείο «Σάπκας» υπήρχαν 10 τέτοιες περιπτώσεις ζευγαριών που εργάζονται στο εξωτερικό, αλλά η πρόταση γάμου έγινε στα «πάτρια εδάφη».

Πηγή: onlarissa.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις