Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Λάρισα: Επιθέσεις σε δημοσιογράφους και σε Αγοραστό, Καλογιάννη στον οικισμό των Ρομά (pics, video)

Λάρισα: Επιθέσεις σε δημοσιογράφους και σε Αγοραστό, Καλογιάννη στον οικισμό των Ρομά (pics, video)
Intime

Πεδίο μάχης η περιοχή του οικισμού των Ρομά στη Λάρισα όπου νωρίτερα την Παρασκευή (15.05.2020) βρέθηκαν στο στόχαστρο κατοίκων της συνοικίας δημοσιογράφοι, αλλά και το αυτοκίνητο που μετέφερε τους κ.κ. Αγοραστό και Καλογιάννη. Στόχος τους, να εμποδιστεί η μεταφορά 35 κρουσμάτων κορονοϊού από τον οικισμό της Νέας Σμύρνης Λάρισας.

Άμεση ήταν η αντίδραση του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού και του δημάρχου Λαρισαίων Απόστολου Καλογιάννη όταν πληροφορήθηκαν – κατά τη διάρκεια της σύσκεψης που εξελίσσονταν στην έδρα της Περιφέρειας – πως υπάρχει ένταση στη συνοικία της Νέας Σμύρνης στη Λάρισα.

 

Αμέσως αποχώρησαν από την συνάντηση και με το ίδιο αυτοκίνητο κινήθηκαν προς την περιοχή των επεισοδίων. Φτάνοντας κοντά στο σημείο όπου η κατάσταση ήταν έκρυθμη, συγκεντρωμένοι Ρομά επιτέθηκαν στο αυτοκίνητο που τους μετέφερε.

Click4more: Λάρισα: Ένταση και φωτιές στον οικισμό Ρομά – Αρνήθηκαν να μεταφερθούν τα 35 κρούσματα κορονοϊού

Σύμφωνα με πληροφορίες επίθεση έχουν δεχθεί δημοσιογράφοι και τηλεοπτικά συνεργεία που καλύπτουν τα γεγονότα. Οι συγκεντρωμένοι άναψαν φωτιές, ενώ έκλεισαν και τον κεντρικό δρόμο.

Μετά την ένταση που δημιουργήθηκε, η μεταφορά των 35 κρουσμάτων κορονοϊού στην «Αρωγή» ματαιώθηκε.

πηγή: larissanet.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις