Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Λάρισα: Επιχειρηματίας δίνει αμοιβή για το τσαντάκι που του έκλεψαν – Τι ξέρει ο ίδιος για τον δράστη

Λάρισα: Επιχειρηματίας δίνει αμοιβή για το τσαντάκι που του έκλεψαν – Τι ξέρει ο ίδιος για τον δράστη

Επιχειρηματίας στη Λάρισα δίνει αμοιβή σε όποιον βοηθήσει και διορία στον δράστη της κλοπής να το επιστρέψει. Ήδη ανέβασε μια εικόνα στο διαδίκτυο από κάμερα ασφαλείας…

Ο επιχειρηματίας στη Λάρισα είχε έγγραφα και χρήματα μέσα στο τσαντάκι του, που έκανε φτερά. Κάμερα ασφαλείας όπως υποστηρίζει κατέγραψε την κλοπή και το πρόσωπο του δράστη. Ήδη ο ίδιος ανέβασε στα social media μία από τις εικόνες, ώστε ο κλέφτης να πειστεί και να κάνει αυτό που του ζητάει. Να επιστρέψει με το τσαντάκι και να το αφήσει στο σημείο που το βούτηξε. Επιπλέον δίνει αμοιβή σε όποιον βοηθήσει, ώστε να μπει σύντομα ένα τέλος στην περιπέτειά του.

Το πολύτιμο τσαντάκι του έκλεψε επιτήδειος και ο γνωστός Λαρισαίος επιχειρηματίας έσπευσε μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να κοινοποιήσει το γεγονός προκειμένου να βρεθεί το συντομότερο δυνατό ο δράστης.

Μάλιστα γνωστοποίησε πως όποιος βρει το τσαντάκι του, θα πάρει και αμοιβή από τον ίδιο. Δεν δίστασε δε, όταν είδε το βίντεο από κάμερα ασφαλείας να δημοσιοποιήσει την φωτογραφία του δράστη που κρατάει το τσαντάκι του επιχειρηματία στα χέρια του.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, έπειτα τον κάλεσε με νέα δημοσίευση να αφήσει το τσαντάκι στην είσοδο της πολυκατοικίας από όπου το πήρε, διαφορετικά θα δημοσιεύσει και βίντεο και με πιο καθαρή εικόνα.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις