Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Λάρισα: Φωτιά κατέστρεψε ολοσχερώς φορτηγό στον κόμβο της Αγιάς – Σώθηκε ο οδηγός του!

Λάρισα

Η φωτιά επεκτάθηκε γρήγορα στο φορτηγό αλλά ευτυχώς ο οδηγός πρόλαβε να βγει. Οι πυροσβέστες έφτασαν στο σημείο γρήγορα…

Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε ένα φορτηγό που κινούνταν στην ΠΑΘΕ στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη κοντά στον κόμβο της Αγιάς στη Λάρισα. Ο οδηγός του φορτηγού κατάφερε και βγήκε από το όχημα, ενώ στο σημείο έσπευσαν ένα πυροσβεστικό όχημα και τρεις άνδρες της Πυροσβεστικής για να σβήσουν τη φωτιά. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία η φωτιά κατέστρεψε ολοσχερώς το φορτηγό, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Τροχαίο δυστύχημα στη Χαλκιδική

Τροχαίο δυστύχημα στη Χαλκιδική, με ένα νεαρό μοτοσικλετιστή να αφήνει την τελευταία του πνοή ύστερα από μετωπική σύγκρουση με φορτηγό, στα Βράσταμα Χαλκιδικής. Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε χθες στις 19.50, όταν -υπό συνθήκες που ερευνώνται- ο άτυχος 32χρονος έχασε τον έλεγχο της μηχανής του, η οποία πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, με συνέπεια να συγκρουστεί μετωπικά με διερχόμενο φορτηγό που οδηγούσε 55χρονος.

Ο οδηγός του φορτηγού προσπάθησε να φρενάρει αλλά η μοιραία σύγκρουση για τον 32χρονο ήταν αναπόφευκτη. Διακομίστηκε αρχικά στο Νοσοκομείο του Πολυγύρου, όπου όμως υπέκυψε στα τραύματά του. Εκεί εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας από τους στενούς συγγενείς του θύματος που έμαθαν την τραγική είδηση από τα χείλη των γιατρών.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις