Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Λάρισα: Γαμπρός και νύφη συγκίνησαν και αναπτέρωσαν το ηθικό των καλεσμένων τους [pics]

ΦΩΤΟ από thessaliatv.gr
ΦΩΤΟ από thessaliatv.gr

Ο ιδιαίτερος γάμος έγινε θέμα συζήτησης στη Λάρισα και όχι μόνο. Έλαμπε από ευτυχία η πανέμορφη νύφη…

Ο Αγκμπάρ και η Ράουνα γλίτωσαν από τις βόμβες στη Συρία. Έφυγαν από τη χώρα τους, έφτασαν στην Ελλάδα και βρέθηκαν στο Κυψελοχώρι της Λάρισας. Τα δύο νέα και ερωτευμένα παιδιά αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους. Η Ράουνα φόρεσε το νυφικό, ο Αγκμπάρ το κοστούμι και ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου. Στην τελετή υπήρχαν και παρανυφάκια ενώ όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, το ζευγάρι ήπιε πορτοκαλάδα με την χαρακτηριστική κίνηση που κάνουν τα νιόπαντρα ζευγάρια στις γαμήλιες δεξιώσεις. Η δική τους δεξίωση δεν έγινε σε κάποιο ξενοδοχείο ή κάποιο κτήμα αλλά σε μία σκηνή μαζί με άλλους πρόσφυγες, συμπατριώτες τους φίλους και συγγενείς. Το ζευγάρι δέχθηκε τις αγκαλιές και τις γεμάτες αγάπη ευχές των παρευρισκομένων…

ΦΩΤΟ από thessaliatv.gr

ΦΩΤΟ από thessaliatv.gr

ΦΩΤΟ από thessaliatv.gr

Νύφη με πατερίτσες

Τίποτα δεν κατάφερε να σταθεί εμπόδιο τελικά στην ευτυχία της κόρης του δημάρχου Αποκορώνου Χαράλαμπου Κουκιανάκη, που παντρεύτηκε προχθες στο δημαρχείο Βρυσών. Η Χαραυγή Κουκιανάκη μπορεί να ανέβαλε τον θρησκευτικό γάμο που είχε προγραμματίσει εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού της σε τροχαίο που έγινε πριν λίγες μέρες, αυτό όμως δεν στάθηκε εμπόδιο να παντρευτεί με πολιτικό γάμο τον εκλεκτό της καρδιάς της στο δημαρχείο. Ήταν τόση η λαχτάρα της, που πήγε στο δημαρχείο με τις πατερίτσες, πράγμα που μαρτυρά πως ο έρωτας εμπόδια δεν κοιτά. Εμφανώς συγκινημένος, ο πατέρας της Χαραυγής, Χαράλαμπος Κουκιανάκης πάντρεψε την κόρη του λέγοντας πως «είναι μεγάλη η συγκίνηση μου που σας παντρεύω εγώ ο ίδιος», ενώ για το ατύχημα τόνισε: «Η δοκιμασία αυτή σας δίνει την δυνατότητα να αντιμετωπίσετε με περισσότερη πίστη και αγάπη την ζωή σας»

ΦΩΤΟ από zarpanews.gr

ΦΩΤΟ από zarpanews.gr

ΦΩΤΟ από zarpanews.gr

Εκπλήξεις στην γαμήλια τούρτα

Είναι η πιο διάσημη εκπομπή στην Ολλανδική Τηλεόραση. Ο τίτλος: “Street Lab”. Οι αρχισυντάκτες έψαχναν από καιρό ένα κόνσεπτ που να αφορά γάμο στην Ελλάδα. Τα τηλεοπτικά γυρίσματα κράτησαν για περισσότερες από 10 ημέρες στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή. Οι τέσσερις λάτρεις της αδρεναλίνης ήρθαν στην πόλη κάνοντας ένα συναρπαστικό ταξίδι, με έντονες συγκινήσεις, ριψοκίνδυνες εμπειρίες, μοναδικές στιγμές και αμέτρητες προκλήσεις.

Η Diamond Events σε συνεργασία με την Ολλανδική παραγωγή οργάνωσε το κόνσεπτ. Μία τριώροφη τούρτα, οι δύο εκ των τεσσάρων παρουσιαστών κρυμμένοι στο εσωτερικό της. Οι νεόνυμφοι Μαρία Αραπάκου και Δημήτρης Τζίνης χόρεψαν Ζορμπά μαζί με τους Ολλανδούς παρουσιαστές αλλά και τους καλεσμένους τους. Η Άννα- Μαρία Ρογδάκη και ο Γιώργος Παπαδημητρακόπουλος ενσωματώθηκαν γρήγορα με τους Ολλανδούς ενώ ο Γιώργος Διαμαντόπουλος κανόνισε τα πάντα στην εντέλεια μαζί με τη σκηνοθέτιδα της εκπομπής Kitty Kooring. Η εντυπωσιακή τούρτα ήταν από το Caravel και οι φωτογραφίες από τον Αντώνη Τσίληρα.

ΦΩΤΟ από dete.gr

ΦΩΤΟ από dete.gr

ΦΩΤΟ από dete.gr

ΦΩΤΟ από dete.gr

Πηγή: dete.gr, zarpanews.gr, thessaliatv.gr

 

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε