Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Λάρισα: Γυναίκα οδηγός καταγγέλλει επίθεση από άντρα επειδή του κόρναρε

Λάρισα: Γυναίκα οδηγός καταγγέλλει επίθεση από άντρα επειδή του κόρναρε

Η οδηγός καταγγέλλει επίθεση από άντρα στη Λάρισα και περιγράφει τα όσα έζησε. Ο δράστης, όπως λέει, έφτασε στο σημείο να την κλωτσήσει επειδή λίγο νωρίτερα του κόρναρε…

Ένα κορνάρισμα στη Λάρισα, έφερε ένα θερμό επεισόδιο με εικόνες ανεπίτρεπτες. Όπως περιγράφει το θύμα, ο «νταής» βγήκε από το αυτοκίνητό του, άρχισε να χτυπάει το δικό της και λίγο αργότερα έφτασε στο σημείο να την κλωτσήσει. Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία, με τον φερόμενο ως δράστη της επίθεσης, να έχει γίνει καπνός. Η γυναίκα δηλώνει αποφασισμένη να κινηθεί νομικά εναντίον του και σε αυτό το πλαίσιο θα υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση, για να έχει αποδείξεις για τα χτυπήματα.

Χωρίς προηγούμενο είναι το περιστατικό που έλαβε χώρα νωρίς το απόγευμα της Τρίτης 19 Δεκεμβρίου στο κέντρο της Λάρισας, εκεί που μία γυναίκα, μπροστά στα μάτια περαστικών και καταστηματαρχών, δέχθηκε επίθεση από άντρα γιατί νωρίτερα του είχε κορνάρει.

Σύμφωνα με την καταγγελία της ίδιας στο onlarissa.gr, το επεισόδιο εκτυλίχθηκε επί της οδού Κύπρου στη Λάρισα, όταν η ίδια οδηγώντας το αυτοκίνητό της με συνοδηγό μία ακόμη φίλη της είδε ένα αυτοκίνητο να κινείται προς το μέρος της, αλλάζοντας λωρίδα κυκλοφορίας.

Αμέσως, πάτησε κόρνα «γιατί φοβήθηκε τη σύγκρουση» όπως εξηγεί, με το άλλο όχημα. Ο οδηγός του οχήματος φέρεται να βγήκε εκτός εαυτού από το κορνάρισμα και στο επόμενο κόκκινο φανάρι, στην 23ης Οκτωβρίου μπροστά από γνωστό ιχθυοπωλείο, άρχισε να φωνάζει στην οδηγό που έντρομη έσπευσε να κλειδώσει τις πόρτες του οχήματός της.

Όπως καταγγέλλει, ο άντρας άρχισε να χτυπά το όχημά της ενώ στη συνέχεια όταν η γυναίκα βγήκε από το αυτοκίνητό της, της επιτέθηκε με κλωτσιά. Η γυναίκα κάλεσε την αστυνομία και αναμένεται να υποβάλει μήνυση, ζητώντας παράλληλα και ιατροδικαστική εξέταση… Κι όλα αυτά, για ένα κορνάρισμα!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις