Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Λάρισα: Η απόδειξη σε ταβέρνα για τη χρέωση στο ψωμί τους έκανε έξω φρενών – Δείτε πόσα τους ζήτησαν

Λάρισα: Η απόδειξη σε ταβέρνα για τη χρέωση στο ψωμί τους έκανε έξω φρενών – Δείτε πόσα τους ζήτησαν

Θέμα συζήτησης στη Λάρισα τα όσα έγιναν σε ταβέρνα του νομού, αναφορικά με τη χρέωση στο ψωμί που έφεραν στο τραπέζι της παρέας. Η επίμαχη απόδειξη κάνει το γύρο του διαδικτύου…

Η χρέωση στο ψωμί τους έκανε να τα χάσουν. Η παρέα των 4 ατόμων που είχε φάει σε ταβέρνα στη Λάρισα ζήτησε το λογαριασμό και τότε τους περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη. Κοιτούσαν όπως λένε ξανά και ξανά τη χρέωση στην επίμαχη απόδειξη που βλέπετε παρακάτω και παραπονέθηκαν στον υπεύθυνο. Μέχρι εκείνο το σημείο, το γεύμα τους στην ταβέρνα είχε κυλήσει ομαλά και δεν είχαν παράπονο.

Το ποσό των 3,20 για 4 φέτες ψωμί πλήρωσαν 4 άτομα που βρέθηκαν σε ταβέρνα στα παράλια του νομού στη Λάρισα, με αποτέλεσμα να βγουν από τα ρούχα τους και να καταγγείλουν το γεγονός. Στην επιστολή – διαμαρτυρία που έστειλε μία εξ αυτών σημειώνει:

“Θα ήθελα να αναφέρω ένα περιστατικό που συνέβη σε κατάστημα εστίασης στα παράλια του Ν. Λάρισας. Στον κατάλογο αναγραφόταν η τιμή του ψωμιού 0,80 λεπτά όταν ήρθε η ώρα του λογαριασμού τότε και μόνο τότε ενημερωθήκαμε πως μας χρέωσαν το ψωμί 0,80 λεπτά το άτομο.

Είναι απαράδεκτο σε περιόδους κρίσεις να μην μπορούμε να διασκεδάσουμε οικονομικά ούτε στα δικά μας παράλια. Σημείωση: ήταν μόνο 4 φέτες” καταλήγει στο paidis.com. Μήπως να το σκεφτούν καλύτερα οι επαγγελματίες για τις τιμές;

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις