Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Λάρισα: Η ατάκα της αστρολόγου που άφησε τον Αλέξη Γεωργούλη “παγωτό”! Τα λόγια που του είπε (Βίντεο)

Λάρισα: Η ατάκα της αστρολόγου που άφησε τον Αλέξη Γεωργούλη “παγωτό”! Τα λόγια που του είπε (Βίντεο)

Ο Αλέξης Γεωργούλης άκουσε τη μοίρα του! Η αστρολόγος του μίλησε με ημερομηνίες, που θυμάται ακόμα…

Καλεσμένος σε εκπομπή του Open ήταν χθες Κυριακή ο Λαρισαίος Ευρωβουλευτής, ηθοποιός και πλέον και παρουσιαστής, Αλέξης Γεωργούλης ο οποίος μίλησε για τα σχέδιά του σε ότι αφορά τα επαγγελματικά, αλλά και τα προσωπικά του.

Μάλιστα στο στούντιο μπήκε κουτσαίνοντας καθώς έχει σπάσει το πόδι του και ταλαιπωρείται καιρό τώρα. Αυτό που έκανε εντύπωση είναι ότι ο Γεωργούλης όταν αναφέρθηκε στην συνέντευξη στο θέμα της οικογένειας και αν εκείνος επιθυμεί να αποκτήσει δική του, σημείωσε ότι το σημαντικότερο για εκείνον είναι να αποκτήσει παιδί.

Τόνισε δε πως μία φίλη του, η οποία είναι αστρολόγος, του είπε πως θα γίνει πατέρας και ότι… «βάζει σφραγίδα» ότι το 2022 θα αποκτήσει το πρώτο του παιδί.

Εξάλλου ο Αλέξης Γεωργούλης είπε πως είχε πάει για κάστινγκ μαζί με την Βίκυ Σταυροπούλου και «φεύγουν όλοι κάπου συζητάνε». «Κάποια στιγμή εγώ ήθελα να πάω στην τουαλέτα αλλά δεν ήξερα τον χώρο, πως είναι. Από εκεί που πήγαν όλοι άνοιξα την πόρτα για να ρωτήσω, Με το που ανοίγω, βλέπω, λοιπόν, τη Βίκυ να είναι γονατιστή και να λέει “πάρ’ τον, παρ’ τον, παρ’ τον”. Με το που την κοιτάω, έκανε πως είχε χάσει κάτι», αποκάλυψε ο Αλέξης Γεωργούλης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις