Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Λάρισα: Η έξοδος από το σπίτι που θα τους μείνει αξέχαστη – Δύο οι συλλήψεις!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Οι αστυνομικοί έθεσαν υπό παρακολούθηση το σπίτι που τους ενδιέφερε…

Εκατοντάδες καρτελάκια εμποτισμένα με LSD, ποσότητες κοκαΐνης, χασίς και ναρκωτικών δισκίων είχε στην κατοχή τους ένας 29χρονος που συνελήφθη χθες το απόγευμα στην Λάρισα μαζί με έναν 24χρονο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Οι αστυνομικοί, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων για διακίνηση χασίς και LSD από τον 29χρονο, έθεσαν το σπίτι του υπό επιτήρηση και χθες το απόγευμα τον συνέλαβαν μαζί με τον 24χρονο, την ώρα που έβγαιναν από το σπίτι.

Σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 29χρονου, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων: 733 αυτοκόλλητα καρτελάκια, εμποτισμένα με LSD, ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα), συνολικού βάρους 29,5 γραμμαρίων, ποσότητα αποξηραμένης κάνναβης, συνολικού βάρους 86,6 γραμμαρίων, μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα κοκαΐνης, βάρους ενός γραμμαρίου, ένα πλαστικό μπουκαλάκι με υγρό LSD, βάρους 3,8 γραμμαρίων, ένα νάιλον περιτύλιγμα με βαμβάκι, εμποτισμένο με LSD, βάρους (0,4) γραμμαρίων και24 ναρκωτικά δισκία, χωρίς ιατρική συνταγή.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 24χρονος προμηθεύτηκε από τον 29χρονο δεκαέξι αυτοκόλλητα καρτελάκια, εμποτισμένα με LSD, έναντι του χρηματικού ποσού των είκοσι ευρώ, ενώ ο 29χρονος προόριζε τις κατασχεθείσες ποσότητες ναρκωτικών για εμπορία. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε