Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Λάρισα: Η φωτιά που έβαλε κτηνοτρόφος για να κάψει χόρτα ήταν η αρχή του τέλους του

Λάρισα: Η φωτιά που έβαλε κτηνοτρόφος για να κάψει χόρτα ήταν η αρχή του τέλους του

Υπέκυψε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, ο κτηνοτρόφος από τη Λάρισα, που είχε υποστεί σοβαρό έγκαυμα. Οι προσπάθειες των γιατρών δεν απέδωσαν…

Επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι και στη Λάρισα, η τραγική είδηση έχει σκορπίσει θλίψη. Ο άτυχος κτηνοτρόφος είχε μεταφερθεί τραυματισμένος με έγκαυμα σε νοσοκομείο της πόλης και από εκεί στο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης. 4 μέρες μετά άφησε την τελευταία του πνοή, με τους στενούς συγγενείς του, να καλούνται να ανεβαίνουν έναν Γολγοθά. Αιτία του κακού, μια φωτιά που είχε ανάψει ο άτυχος άντρας, για να κάψει χόρτα έξω από τη στάνη του.

Εξέπνευσε στη Μονάδα Εγκαυμάτων του ΓΝ Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου», όπου νοσηλευόταν ο 68χρονος Λαρισαίος κτηνοτρόφος. Ο άτυχος άντρας είχε υποστεί θερμικό έγκαυμα όταν το πρωί της περασμένης Παρασκευής 10 Φεβρουάριου ενώ βρισκόταν στο ποιμνιοστάσιό του στο Λιβάδι Ελασσόνας, προσπάθησε να κάψει χόρτα.

Ο κτηνοτρόφος άναψε φωτιά με τη χρήση εύφλεκτου υλικού έξω από το ποιμνιοστάσιο και για άγνωστους λόγους, υπέστη θερμικό έγκαυμα.

Ο ίδιος ο κτηνοτρόφος ζήτησε τη βοήθεια συγχωριανών, οι οποίοι με δικό τους επιβατικό αυτοκίνητο τον μετέφεραν στο Κ.Υ. Ελασσόνας, ενώ με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στη συνέχεια, διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπως και έγινε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Ελευθερία, από το Αστυνομικό Τμήμα Πυλαίας-Χορτιάτη παραγγέλθηκε ιατροδικαστική έκθεση, ενώ την υπόθεση ερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις