Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Λάρισα: Η γυναίκα που ξεχώρισε σε πάρτι χωρισμένων αποκαλύπτεται – «Δεν σταμάτησε το κινητό μου»

Λάρισα: Η γυναίκα που ξεχώρισε σε πάρτι χωρισμένων αποκαλύπτεται – «Δεν σταμάτησε το κινητό μου»

Το πάρτι χωρισμένων στη Λάρισα έγινε θέμα συζήτησης στην πόλη και σε ολόκληρη τη χώρα. Μια γυναίκα κέντρισε τα βλέμματα με την εμφάνιση και το ζεϊμπέκικο που χόρεψε στην πίστα…

Το πάρτι χωρισμένων που έγινε σε νυχτερινό μαγαζί στην Λάρισα το περασμένο Σάββατο 25 Νοεμβρίου του 2023, δημιούργησε φρενίτιδα, καθώς απανταχού χωρισμένοι από κάθε γωνιά της Ελλάδας μέσα από τα social media, ζητούν επιτακτικά να επαναληφθεί για να μπορέσουν να συμμετάσχουν και εκείνοι.

Η δε υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στην πόλη των Τρικάλων, στις περασμένες αυτοδιοικητικές εκλογές κ. Βάγια Γεωργατσέλη με την εκθαμβωτική της εμφάνιση και το ζεϊμπέκικό της, τράβηξε όλα τα βλέμματα.

Μάλιστα κλήθηκε να μιλήσει στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» του Mega και σε πολύ εύθυμη διάθεση τόνισε ότι το τηλέφωνό της μετά το πάρτι δεν σταμάτησε να χτυπάει.

Επιπλέον είπε ότι το πάρτι σκέφτονται να ξαναγίνει όχι μόνο στη Λάρισα, αλλά και στα Τρίκαλα και θα δεχθούν κόσμο από όλη την Ελλάδα, για να συμπληρώσει τέλος πως: «Οι χωρισμένοι γιορτάζουν κάθε μέρα…».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις