Δευτέρα, 3 Ιουν.
26oC Αθήνα

Λάρισα: Κάρφωσε μαχαίρι στην εξώπορτα του σπιτιού που έμενε η μητέρα και ο αδερφός του

Λάρισα: Κάρφωσε μαχαίρι στην εξώπορτα του σπιτιού που έμενε η μητέρα και ο αδερφός του
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Αναστάτωση σε γειτονιά στη Λάρισα με έναν 47χρονο να συλλαμβάνεται από αστυνομικούς. Σε έξαλλη κατάσταση απειλούσε και κάποια στιγμή κάρφωσε το μαχαίρι που κρατούσε στην εξώπορτα σπιτιού…

Ο 47χρονος συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής 19 Μαΐου στη Λάρισα επειδή λίγο νωρίτερα είχε φτάσει με άγριες διαθέσεις έξω από το σπίτι που έμεναν η 66χρονη μητέρα του και ο 39χρονος αδερφός του. Οι φωνές του ξεσήκωσαν ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο και στη συνέχεια «κάρφωσε» το μαχαίρι που κρατούσε στην εξώπορτα της κατοικίας. Ο 47χρονος που αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα δεν αντιστάθηκε όταν είδε απέναντί του, τους αστυνομικούς.

Κατόπιν προφορικής εντολής κ. Εισαγγελέα Υπηρεσίας παραγγέλθηκε η διενέργεια ψυχιατρικής εξέτασης του δράστη και μεταφέρθηκε στην Ψυχιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας όπου αφού εξετάστηκε από δύο ψυχιάτρους κρίθηκε ότι χρήζει 48ωρης παρακολούθησης ενώ αφέθηκε ελεύθερος, κατόπιν προφορικής εντολής.

Οι παθόντες ενημερώθηκαν και τους δόθηκε σχετικό έντυπο υλικό για τις υφιστάμενες δομές ψυχοκοινωνικής υποστήριξης και αρωγής.  

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις