Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Λάρισα: Κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο αυτές τις εικόνες – Ρεσιτάλ ασυνειδησίας στην κάμερα [vid]

Λάρισα: Κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο αυτές τις εικόνες – Ρεσιτάλ ασυνειδησίας στην κάμερα [vid]

Το παράνομο παρκάρισμα κάνει το γύρο του διαδικτύου. Οι εικόνες έρχονται από τη Λάρισα με αυτοκίνητο στον πεζόδρομο της Παπαναστασίου…

Τα απίστευτα κι όμως αληθινά των ασυνείδητων οδηγών στη Λάρισα συνεχίζονται. Αυτή τη φορά, οδηγός ανέβηκε στον πεζόδρομο της Παπαναστασίου με το αυτοκίνητό του και οι επίμαχες εικόνες κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Όλα αυτά, όπως μεταδίδει το onlarissa.gr, την ώρα μάλιστα που ο πεζόδρομος ήταν γεμάτος κόσμο, είτε καθισμένοι στα παγκάκια, είτε πεζοί, είτε ακόμη ακόμη στα τραπέζια των καταστημάτων.

Μάλιστα οι καταστηματάρχες δεν πίστευαν στα μάτια τους καθώς ο ασυνείδητος οδηγός συνέχιζε την πορεία του και δεν έδινε καν σημασία στις φωνές τους, αφού παραλίγο να παρασύρει τα τραπεζάκια.

Τελικά διαπληκτίστηκε μαζί τους και έπειτα επιχείρησε να φύγει με …όπισθεν προς την Κύπρου, αλλά δεν μπόρεσε και επιχείρησε αναστροφή. Ούτε αυτό όμως του βγήκε. Κάποια στιγμή αποφασίζει να συνεχίσει ευθεία την πορεία του για να σταματήσει τελικά με alarm έξω από το γνωστό ξενοδοχείο.

Στο τέλος δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις από τον ίδιο, αλλά δεν πτοήθηκε και άφησε το αυτοκίνητο του στο ίδιο σημείο του πεζόδρομου για να τελειώσει την δουλειά του.

Πηγή: onlarissa.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις