Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Λάρισα: Κοίταξε μέσα στη μπανιέρα και πάγωσε – Η ανείπωτη τραγωδία που συγκλονίζει τα Φάρσαλα!

Λάρισα: Κοίταξε μέσα στη μπανιέρα και πάγωσε – Η ανείπωτη τραγωδία που συγκλονίζει τα Φάρσαλα!

Οι φωνές από το διαμέρισμα προκάλεσαν πανικό σε ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο στα Φάρσαλα. Οι εικόνες που δύσκολα θα ξεχαστούν…

Στην μπανιέρα του σπιτιού στα Φάρσαλα βρέθηκε νεκρός το βράδυ της περασμένης Τρίτης (24-03-2018) ένας 75χρονος, με την είδηση να γίνεται γνωστή στη Λάρισα το πρωί.

Συγγενικό του πρόσωπο περίπου στις 22.30 το βράδυ της Τρίτης αφού πήγε στο σπίτι, αντίκρισε τον ηλικιωμένο νεκρό στη μπανιέρα του σπιτιού του και ειδοποίησε την αστυνομία .

Ο 75χρονος έδωσε τέλος στη ζωή του, όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία με ανατριχιαστικό τρόπο. Γέμισε τη μπανιέρα με νερό και αυτοκτόνησε τυλίγοντας σύρμα γύρω από το λαιμό του.

Παραγγέλθηκε νεκροψία- νεκροτομή η οποία θα γίνει στη Θεσσαλονίκη. Η αστυνομία έχει αποκλείσει την εγκληματική ενέργεια.

Αυτοκτονία πατέρα στο Ηράκλειο

Ένα 24ωρο μετά την αυτοκτονία στα Φάρσαλα σημειώθηκε ακόμα μία στο Ηράκλειο. Ο αυτόχειρας αγόρασε ένα καφέ και στη συνέχεια πήγε σε ένα άλσος της περιοχής. Εκεί, αφού κάθησε για λίγο, έστρεψε στον εαυτό του την καραμπίνα και αυτοπυροβολήθηκε.

Οι λόγοι που τον ώθησαν στην πράξη του δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί. Στο χωριό, επικρατεί ακόμα μεγάλη αναστάτωση ενώ οι κάτοικοι θρηνούν για την απώλεια του άνδρα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κάποιο σημείωμα του 49χρονου ενώ την ίδια ώρα αναζητείται και το αυτοκίνητο του καθώς δεν ήταν στο σημείο που βρέθηκε η σορός του.

Πηγή: larissanet.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις