Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Λάρισα – Κορονοϊός: Καθηλώνει η νεαρή που νόσησε στην Ιταλία! Έτσι έδωσα τη δική μου μάχη (Βίντεο)

Λάρισα – Κορονοϊός: Καθηλώνει η νεαρή που νόσησε στην Ιταλία! Έτσι έδωσα τη δική μου μάχη (Βίντεο)

Την προσωπική της εμπειρία με τον κορονοϊό αποφάσισε να καταθέσει μια Λαρισαία με καταγωγή από τον Τύρναβο, έτσι όπως τον βίωσε μακριά από τα πάτρια εδάφη, καθώς η Κατερίνα Συνάπαλου εδώ και δυόμιση χρόνια ζει και εργάζεται στην γειτονική μας Ιταλία.

Η ίδια στο κανάλι που διαθέτει στο youtube, εξηγεί τον λόγο που αποφάσισε να μοιραστεί την εμπειρία της με τον covid 19 η οποία έχει και άλλες διαστάσεις πέρα από την βασική που είναι φυσικά η υγεία.

Η Κατερίνα τονίζει: “Αυτό το βίντεο περιλαμβάνει μια προσωπική εμπειρία, για το πως είναι να έχεις κορονοϊό. Κάποια από τα συναισθήματα που βιώνω, τις σκέψεις για όλο αυτό καθώς επίσης και τα συμπτώματα που εμφανίζω. Γενικά το περνάω πολύ ελαφριά, και πραγματικά νιώθω τυχερή! Εύχομαι σε όλους να είστε υγιείς και να μην περάσετε κάτι αντίστοιχο, ή αν τελικά τύχει να το περάσετε, να είναι ήπια.

Γενικότερα η κατάσταση στην Ιταλία συνεχίζει με αυξημένο αριθμό κρουσμάτων, παρ’ όλα αυτά δεν ισχύουν οι απαγορεύσεις που ισχύουν στην Ελλάδα τώρα. Υπάρχουν κόκκινες περιοχές, αλλά η πόλη στην οποία ζώ βρίσκεται στο πορτοκαλί, επομένως κυκλοφορούμε χωρίς να χρειαζόμαστε άδεια μετακίνησης”.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις