Δευτέρα, 6 Μαΐ
15oC Αθήνα

Λάρισα: Λάστιχο νταλίκας που έσκασε προκάλεσε πυρκαγιά και απίστευτο μποτιλιάρισμα στα διόδια Μακρυχωρίου

Λάρισα: Λάστιχο νταλίκας που έσκασε προκάλεσε πυρκαγιά και απίστευτο μποτιλιάρισμα στα διόδια Μακρυχωρίου

Ένα λάστιχο νταλίκας που έσκασε στα διόδια Μακρυχωρίου στη Λάρισα προκάλεσε πυρκαγιά, αλλά και ένα απίστευτο μποτιλιάρισμα στην περιοχή όπου δημιουργήθηκε μια τεράστια ουρά από τα οχήματα που είχαν εγκλωβιστεί εκεί.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr όλα ξεκίνησαν σήμερα (11.7.2023) το μεσημέρι. Ένα λάστιχο από νταλίκα που έσκασε, προκάλεσε πυρκαγιά στην περιοχή του Ευαγγελισμού στην Λάρισα και αμέσως μετά προκλήθηκε το μεγάλο μποτιλιάρισμα στα διόδια Μακρυχωρίου στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Το λάστιχο της νταλίκας που έσκασε, τρίφτηκε στο οδόστρωμα και στη συνέχεια «άναψε». Οι σπίθες πετάχτηκαν σε χορτολιβαδική έκταση δίπλα στο δρόμο και άναψε φωτιά.

Η φωτιά μπλόκαρε το δρόμο και προκάλεσε μποτιλιάρισμα στα διόδια Μακρυχωρίου στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί μια τεράστια ουρά από αυτοκίνητα.

Οι οδηγοί και οι επιβαίνοντες στα οχήματα που εγκλωβίστηκαν στο σημείο πέρασαν δύσκολες στιγμές, καθώς η ζέστη ήταν αφόρητη. Ανάμεσά τους ήταν μικρά παιδιά, ηλικιωμένη, αλλά και μια έγκυος γυναίκα.

«Απίστευτη ταλαιπωρία. Πίσω μας υπάρχει μία έγκυος γυναίκα, μπροστά η κυρία έχει το παιδάκι της στο αυτοκίνητο. Ούτε νερά, ούτε τίποτα. Αδιαφορία» είπε χαρακτηριστικά μια γυναίκα, που είχε εγκλωβιστεί στο σημείο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις