Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Λάρισα: Ληστής με… εξηγήσεις – Τι είπε στους αστυνομικούς όταν τον έπιασαν για τα αλλεπάλληλα χτυπήματα

Λάρισα: Ληστής με… εξηγήσεις – Τι είπε στους αστυνομικούς όταν τον έπιασαν για τα αλλεπάλληλα χτυπήματα

Ο ληστής έπεσε στα χέρια των αστυνομικών μετά από 4 χτυπήματα στη Λάρισα. Ανακουφισμένος δηλώνει ο ιδιοκτήτης καταστήματος που είχε μπει στο στόχαστρο του δράστη…

Ο ληστής χτύπησε 4 φορές τις τελευταίες μέρες σε χωριό έξω από τη Λάρισα, αλλά στο τέλος ατύχησε. Αυτό που προκαλεί εντύπωση στη δική του περίπτωση, είναι οι εξηγήσεις που έδωσε στους αστυνομικούς. Είπε πως τον έπνιγαν τα χρέη και δεν είχε άλλο τρόπο να τα αποπληρώσει, από το να ακολουθήσει το δρόμο της εγκληματικότητας. Κάμερες ασφαλείας και μαρτυρίες είχαν αρχίσει να ξετυλίγουν το κουβάρι της δράσης του.

Τη λύση των… ένοπλων ληστειών είχε βρει ένας 35χρονος που ζούσε σε χωριό έξω από τη Λάρισα, στον Δήμο Κιλελέρ, για να αντιμετωπίσει τα πολλά οικονομικά χρέη που είχε δημιουργήσει. Τουλάχιστον αυτό υποστήριξε στους αστυνομικούς όταν συνελήφθη χθες (15-11-2022), ο δράστης τεσσάρων συνολικά ληστειών στη Λάρισα, με το ενδιαφέρον και ιδιαίτερο στοιχείο, να είναι πως είχε ιδιαίτερη προτίμηση σε ένα μίνι μάρκετ και ένα περίπτερο, τα οποία και λήστεψε από δύο φορές υπό την απειλή μαχαιριού, χωρίς όμως να ασκήσει βία.

Ο δράστης φέρεται να ομολόγησε τις πράξεις του, δηλώνοντας “τυφλωμένος” από τα χρέη του. Οι αρχές έφθασαν στα ίχνη του αξιοποιώντας υλικό από κάμερες ασφαλείας που “έπιασαν” το αυτοκίνητο με το οποίο μετακινούνταν.

Ανακουφισμένος δηλώνει ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, αφού μετά τη σύλληψη του ληστή που όπως αποδείχθηκε από την έρευνα της Αστυνομίας ήταν ο ίδιος που σήκωσε επί δύο φορές, σε διάστημα λίγων ημερών το ταμείο της επιχείρησής του, μπορεί να κοιμηθεί πλέον ήσυχος.

Από μεριάς του εκφράζει ένα δημόσιο ευχαριστώ προς την Αστυνομία, καθώς όπως ανέφερε στο onlarissa.gr: «λειτούργησαν μεθοδικά και ερεύνησαν σωστά το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας. Τους δίνω τα συγχαρητήρια μου»

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις