Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Λάρισα: Μαθητής Δημοτικού δέχτηκε επίθεση με μπουνιές στο πρόσωπο από συμμαθητές του μέσα στο σχολείο

Λάρισα: Μαθητής Δημοτικού δέχτηκε επίθεση με μπουνιές στο πρόσωπο από συμμαθητές του μέσα στο σχολείο

«Καλπάζει» η βία στα σχολεία σε όλη τη χώρα, με ένα νέο περιστατικό να βλέπει το φως της δημοσιότητας αυτή τη φορά στη Λάρισα.

Το επεισόδιο συνέβη σε Δημοτικό του Αμπελώνα στη Λάρισα, με ανήλικο μαθητή να δέχεται επίθεση με μπουνιές στο πρόσωπο από συμμαθητές του μέσα στο σχολείο.

Όπως αναφέρει το Onlarissa, μόλις οι γονείς αντίκρισαν τα τραύματα του παιδιού, το μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας, όπου οι γιατροί έδωσαν μάλιστα και έγγραφη γνωμάτευση, η οποία βρίσκεται στη διάθεση των αρχών.

Ο πατέρας του παιδιού αναφέρει ότι κανείς από τους γονείς των ανήλικων μαθητών δεν προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του, δείχνοντας «τεράστια αδιαφορία».

Επίσης, ο ίδιος δήλωσε «εξοργισμένος από την αντίδραση δασκάλων και διευθυντή» γιατί από ό,τι φαίνεται «δεν ενημέρωσαν κανέναν», αλλά και γιατί πρώτα από όλα «επέτρεψαν να συμβεί μέσα στο σχολείο μια τέτοια επίθεση».

Μάλιστα, όπως τονίζει ήταν η τρίτη φορά που δέχτηκε το παιδί μπουνιές στο πρόσωπο. Όλα τα στοιχεία της υπόθεσης είναι ήδη στη διάθεσή της Αστυνομίας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις