Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Λάρισα: Νέες έρευνες για την αγνοούμενη μητέρα – Χτενίζουν τον Πηνειό για την Βάσω Κουκουνασούλη Σιλεβίστα!

Λάρισα: Νέες έρευνες για την αγνοούμενη μητέρα – Χτενίζουν τον Πηνειό για την Βάσω Κουκουνασούλη Σιλεβίστα!

Νέος κύκλος ερευνών ξεκίνησε από το πρωί για την 59χρονη αγνοούμενη Βάσω Κουκουνασούλη – Σιλεβίστα που είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της στη Λάρισα, το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας…

Σύμφωνα με πληροφορίες στις έρευνες συμμετέχουν από τον 1ο Πυροσβεστικό Σταθμό και την ΕΜΑΚ με δύο οχήματα με 4 άντρες «χτενίζοντας» την κοίτη κατά μήκος του Πηνειού ποταμού με βάρκα αλλά και παραποτάμια.

Σύμφωνα με το larissanet.gr, στις έρευνες συμμετέχουν και αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να καταφέρουν να εντοπίσουν έστω και κάποιο στοιχείο που θα μπορέσει να δώσει ώθηση στις έρευνες.

Αγωνία για την αγνοούμενη γυναίκα

Λίγες μέρες μετά την εξαφάνιση, ο αδερφός της 59χρονης είχε μιλήσει στην εκπομπή «Μαζί σου» στον ΣΚΑΪ. Όπως είπε η αγνοούμενη Βάσω, είχε έρθει στη Λάρισα την Κυριακή (10-03-2019) για να επισκεφθεί την ηλικιωμένη μητέρα της. Όπως λέει το μεσημέρι εκείνης της μέρας έφαγε μαζί της και στη συνέχεια την πήγε στο πατρικό τους σπίτι.

«Μιλήσαμε μετά το απόγευμα στις 18.10 και μου είπε ότι θα έρθει. Δύο ώρες μετά την έπαιρνα τηλέφωνο αλλά αυτό ήταν κλειστό. Την έψαχνα όλο το βράδυ και το επόμενο πρωί αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στο σπίτι, βρήκα όλα τα πράγματά της, εκτός από το κινητό τηλέφωνο» λέει μεταξύ άλλων ο αδερφός της.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις