Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Λάρισα: «Ο αγνοούμενος πιλότος ήταν ο καλύτερος» – Άκαρπες οι έρευνες για το αεροσκάφος

Λάρισα: «Ο αγνοούμενος πιλότος ήταν ο καλύτερος» – Άκαρπες οι έρευνες για το αεροσκάφος

Ο χρόνος περνά και οι ελπίδες αρχίζουν να αργοσβήνουν. Ο 62χρονος πιλότος απογειώθηκε από την αερολέσχη της Θήβας με τελικό προορισμό τη Δράμα…

Για τέταρτη μέρα συνεχίζει να αγνοείται ο 62χρονος πιλότος άπω τον Άγιο Αθανάσιο Δράμας με τις έρευνες να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Όσο η αγωνία της οικογένειας και των φίλων του πιλότου μεγαλώνει, οι έρευνες των διασωστικών συνεργείων συνεχίζονται ακόμα και σε δύσβατες περιοχές.

Επίκεντρο των ερευνών ο Δυτικός Κίσσαβος, ακόμα και από αέρος με τη βοήθεια drones, με σκοπό να βρεθεί κάποιο ίχνος του 62χρονου και του μονοκινητήριου αεροσκάφους του. Το τελευταίο στίγμα από το κινητό του πιλότου καταγράφηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στη 13:30 στην περιοχή της Χάλκης στη Λάρισα, λίγο μετά την απογείωση του από το αεροδρόμιο της Θήβας με τελικό προορισμό τη Δράμα.

Οι ελπίδες της οικογένειας δεν σβήνουν μέχρι την τελευταία στιγμή και όλοι ελπίζουν σε ένα θαύμα. Όλες αυτές τις μέρες τόσο η σύζυγος του, όσο και οι δύο κόρες του περιμένουν με ανυπομονησία ένα καλό νέο για τον άνθρωπο τους που αγνοείται.

Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας του Αγίου Αθανασίου Δράμας Γιάννης Γρηγοριάδης που είναι και φίλος του 62χρονου αναφέρει στο newsit.gr: «Ο Σταύρος είναι ένας από τους καλύτερους πιλότους που έχουμε. Είναι πολύ έμπειρος και πάντα φροντίζει το αεροπλάνο του. Ειδικά πριν ξεκινήσει κάποια πτήση προσέχει τα πάντα.

Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του. Δεν ξέρουμε τι μπορεί να έχει γίνει. Οι έρευνες συνεχίζονται και σήμερα και ελπίζουμε επιτέλους κάτι να βρεθεί. Μακάρι να τον βρουν, να είναι καλά και απλά για κάποιο λόγο να μην μπορεί να ειδοποιήσει κάποιον. Είναι ένας πολύ δοτικός άνθρωπος με απόλυτη αφοσίωση στην οικογένεια του και απέραντη αγάπη για τα αεροπλάνα».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΜΠΙΔΗΣ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις